Monique plaatst ontroerende foto na breuk met André Hazes (foto)

Andre Hazes Monique uit elkaar

Heel Nederland weet inmiddels wel dat André Hazes zijn relatie heeft broken met Monique Westenberg. André heeft het in het verleden wel eens eerder uitgemaakt met Monique om er vervolgens met Bridget Maasland vandoor te gaan.

De relatie met Bridget was echter van korte duur en André krabbelde al snel terug naar Monique. Toen de twee weer bij elkaar waren zouden ze zelfs gaan trouwen maar helaas voor Monique heeft André het weer uitgemaakt. Waarschijnlijk is er echter weer een ander in het spel genaamd Sarah van Soelen.

De twee, of eigenlijk drie, hebben afgelopen week overal in de media gestaan en je kan er niet meer omheen.

Monique plaatst ontroerende foto

André en zijn management hebben uiteraard gereageerd op de breuk. Ook de moeder van Monique heeft gereageerd, dit kun je uitgebreid hier lezen. Ook Monique heeft zelf gereageerd op alle ophef en dat heeft ze op twee manieren gedaan.

Ze heeft uiteraard zelf gereageerd op de breuk door het volgende erover te schrijven:

“Met een gebroken hart moet ik bevestigen dat André er wederom voor heeft gekozen bij zijn gezin weg te gaan. Het afgelopen jaar was het gelukkigste jaar van onze zeven jaar samen. Vanaf 12 december zaten wij op een roze wolk en daar heb ik tot aan twee weken geleden opgezeten. De keuze van André om bij ons weg te gaan is voor mij abrupt en heb ik niet zien aankomen.”

Maar ze besloot net nadat het uit was ook op een andere manier te reageren door een foto op instagram te plaatsen die meer dan duizend woorden zegt.

Zie de foto hieronder:

Laat een reactie achter

Scroll naar boven