André Hazes zijn nieuwe liefje nu al zwanger van hem?

Andre Hazes

Het nieuws uit het land van de BN’ers was weer heerlijk sappig deze week. Marco Borsato deed een interview met Linda de Mol, waarin hij openlijk zijn excuses aanbood voor zijn buitensporige gedrag in zijn huwelijk. Maar misschien nog het meest opmerkelijke nieuws was dat André Hazes Junior opnieuw weg is bij zijn vrouw Monique.

André Hazes

De jonge zanger lijkt een jongedame van 25 aan de haak te hebben geslagen. De dame in kwestie gaat onder de naam Sarah van Soelen. Na het grote drama tussen Bridget Maasland en de moeder van zijn kind vorig jaar leeft iedereen natuurlijk mee met Monique. En laat ons nou net degene zijn die van deze heerlijke roddels houden. Wij zijn op onderzoek uit gegaan en hebben wat sappige feitjes voor je verzameld!

Roddelwebsite ‘Ditjes en Datjes’ laat weten over de vermeende zwangerschaps geruchten. Het schijnt dat de twee al met elkaar sliepen op het moment dat de volkszanger zijn huwelijksaanzoek aan het plannen was. Of dit waar is laten we in het midden. Wat wel opvallend is, is dat André de behoefte lijkt te hebben zijn hele leven met de wereld te moeten delen.

Geruchten of waarheid?

Maar een foto van de schone blondine wekt veel vragen op. Ze poseert met een alcoholvrij drankje en de hashtag ‘#baby’ wordt gebruikt. Onze roddelpers kennende ging dit verhaal als een lopend vuurtje over het internet. Zelf heeft hij aangegeven dat dit niet het geval was en dat het bed nooit gedeeld is: “We hebben nog nooit wat gedaan, dus ik zou niet weten hoe dat zou moeten gebeuren..”

Nog een leuk gerucht is dat André al samenwoont met de 25-jarige Sarah. Maar dat is nog niet alles. Ook zou hij een geheime telefoon hebben waar Monique niks vanaf weten. Dat verhaal kun je in zijn geheel hier teruglezen!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven