Yolanthe is zoenend gespot met deze Temptation Island-ster “Ook al een relatie”

We kunnen in Nederland niet meer om Yolanthe Cabau heen. Het is een van de mooiste vrouwen van Nederland. Eerst werd ze de vriendin van Jan Smit, en vervolgens ging ze trouwen met Wesley Sneijder. Maar ze was ook al bekend als actrice en presentatrice.

Zelf een ‘vip’ aan de haak geslagen

In 2018 presenteerde Yolanthe samen met Kaj Gorgels Temptation Island VIPs. Dit was hetzelfde seizoen dat Channah Koerten bekend moest maken dat ze zwanger was tijdens de opnames. Toen ze dat zei moest ze direct naar huis. Andere kandidaten waren Fabrizio/Pommeline, Thomas/Yasmin en Damien/Shirley. Geen een van de koppels zijn nog bij elkaar.

De geruchten molen is op dit moment weer volop aan de gang. Volgens de laatste geruchten heeft Yolanthe een oogje op voormalig Temptation VIPs deelnemer: Donny Roelvink. Er gaan al een tijdje geruchten dat de relatie tussen Donny en Janice Blok voorbij is, dat is echter nog niet bevestigd.

Nu zou Donny op Amsterdam Dance Event zoenend gespot zijn met Yolanthe. Volgens Yolanthe is het helemaal klaar tussen haar en Wesley. Vorige week zei ze nog:

“Wat mij betreft is de situatie nog precies hetzelfde als toen we in 2019 uit elkaar gingen. Het liefst praat ik er helemaal nooit meer over maar iedereen vraagt er altijd naar. Vervolgens wordt er geroepen dat die Yolanthe altijd zo blijft zeuren over haar scheiding.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Al het moois (@al.het.moois)

Laat een reactie achter

Scroll naar boven