Wat is hier de juiste volgorde van voor laten gaan? De meesten hebben het fout

Je geest scherp houden is essentieel, net zo belangrijk als je lichaam in vorm houden, zo niet belangrijker. Er zijn legio manieren om je geest te trainen. De meest gebruikelijke zijn wellicht kruiswoordpuzzels of sudoku’s, omdat ze vaak in tijdschriften en kranten staan.

Maar tegenwoordig zijn er dankzij het internet miljoenen breinbrekers direct beschikbaar.Met dat gezegd hebbende, het raadsel hieronder wint de laatste tijd aan populariteit op sociale media — kun jij het oplossen?

Lastig

Uitdagingen zijn altijd opwindend. Ze helpen je om even los te komen van je drukke leven en een pauze te nemen; geloof me, je hoofd zal lichter aanvoelen na het oplossen van een paar breinbrekers.

Het zou vreemd kunnen lijken, aangezien je technisch gezien je geest inspant. Maar deze oefeningen zijn, in tegenstelling tot ons werk of studie, meer een rek- of opwarming voor onze belangrijkste spier, de hersenen.

Concentratie is nodig

Nu we klaar zijn. Tijd om je te concentreren op het oplossen van de uitdaging van vandaag.

Het raadsel hieronder bestaat al een lange tijd en heeft velen tot wanhoop gedreven. Het is namelijk best lastig op te lossen.

Je staat aan de rand van een verkeerskruispunt waar elke keuze telt en de verkeersregels bepalen wie doorgaat en wie wacht.Wie mag als eerste en wie als laatst? het correcte antwoord vind je hieronder.

Het antwoord

Jij nadert een voorrangsweg in je witte auto, een fietser nadert met vastberadenheid, de rode auto wacht geduldig op het perfecte moment om zijn draai te maken, en de voetganger, hoewel stil, heeft een recht dat niet genegeerd kan worden.

De juiste volgorde van voorrang waarbij iedereen zijn beurt kent en de maat houdt. Het correcte antwoord is: 1. Fietser 2. Rode auto 3. Voetganger 4. Witte auto

Scroll naar boven