Vrouw zoekt 3 minnaressen voor haar man: ”Ik betaal ze een salaris”

Vrouw zoekt 3 minnaressen voor haar man: ''Ik betaal ze een salaris''

De Thaise Pattheema Chamnan (44) is een aparte. De vrouw, die zelf ziek is, hoopt minnaressen voor haar man, die bruist van de energie, te kunnen vinden. Ze wil haar man namelijk ”tevreden houden”, zo meent ze.

Sprekend vanuit haar appartement in Bangkok, vertelt ze aan The Mirror al tijdenlang niet geslapen te hebben met haar man. Daardoor voelt ze zich een slechte vrouw.

Ze heeft een advertentie geplaatst, waarin ze vraagt om jonge en vrijgezelle vrouwen. Ze moeten in het bezit zijn van een schooldiploma en ontvangen het minimumsalaris in Thailand (342 pond) per maand.

”Mijn man werkt heel erg hard en ik wil dat hij gelukkig is. Hij mag ook met mijn vriendinnen naar bed. Zo lang hij alle rekeningen maar betaalt.”

Eisen

Kandidaten mogen ook geen kinderen hebben. ”Dat gaat namelijk altijd een probleem worden. Dan kunnen ze weer niet komen als dat kind niet lekker is.”

”Ook moeten ze er representatief uitzien, en goed kunnen communiceren. Het is belangrijk dat ze mijn man fysiek kunnen plezieren. Hij is een man en heeft dat nodig. Hij heeft veel energie en kan het urenlang volhouden tussen de lakens. Dat is dus belangrijk.”

Vrouw zoekt 3 minnaressen voor haar man: ''Ik betaal ze een salaris''

Zijn minnares moet hem ook gezelschap houden en hem vermaken. Een goede persoonlijkheid is dus gewenst”, aldus de vrouw.

Depressie

Maar waarom doet de vrouw dit zelf allemaal niet? De twee runnen een familiebedrijf in de kustprovincie Samut Prakan. Het gaat niet goed met Pattheema.

”Ik verkeer in een chronische depressie en ik kan thuis ook wel wat hulp gebruiken in het huishouden. Ik wil een minnares voor mijn man vinden, omdat ik lichamelijk nergens toe in staat ben. Ik voel dat ik mijn man niet kan plezieren zoals hij dat graag wil.”

”Ik heb al maandenlang niet met hem geslapen en dat vind ik niet leuk voor hem.”

Verrassing

De man in kwestie, Pattagorn, stelt dat het als een complete verrassing voor hem kwam dat hij ineens drie minnaressen mag hebben. ”Ik wist er niets van, maar ik ben er niet op tegen.”

”Mijn vrouw heeft me verteld dat ze vrouwen zoekt die voor me kunnen zorgen. Andersom zal ik dat ook voor hen doen. Eigenlijk was ik verbaasd, en nog steeds.”

”Andere mannen die dit ook graag willen, raad ik aan om met hun vrouwen in gesprek te gaan. Ze moeten toestemming vragen, dan komt het goed.”

”Ik heb eigenlijk nooit een minnares gewild, maar sinds mijn vrouw het me aanbied zeg ik natuurlijk geen nee. Haha.”

Scroll naar boven