Vreselijke beelden: Jongeren vallen oude man met hondje aan

Vreselijke beelden: Jongeren vallen oude man met hondje aan

Op internet gaat momenteel een filmpje rond waar de honden geen brood van lusten. Het is zo ernstig dat men in de politiek zelfs geschokt reageert.

Video

Nederland gaat er al jaren op achteruit. In Den Haag willen ze ons anders doen geloven, maar de situatie ontspoort op dit moment.

Steeds vaker duiken er video’s op waar mensen van huiveren. Zo was er onlangs een filmpje waarbij drie jongens iemand met rood haar omsingelden. Ze wilden hem graag een lesje leren, maar hadden niet gedacht dat de jongen aan vechtsport deed.

Nog maar twee dagen geleden was te zien hoe een blond jongetje op een fiets door meerdere jongeren werd ‘aangepakt’.

Oudere man

Maar nu is er dus wederom iets voorgevallen, dat op beeld is vastgelegd. In onderstaande video heeft een groepje jongens het gemunt op een oudere man.

Die laat gewoon zijn hond uit. Een van de jongeren vertelt hem dat hij lijkt op ‘een varken’. Enkele seconden laten wordt deze meneer omsingeld.

Een jongen geeft hem een klap van achter, terwijl een ander de bril van de man van zijn gezicht af slaat. De man probeert daarop te vluchten.

De jongeren zijn echter nog niet klaar met hem, en vallen hem weer aan. Het zijn weerzinwekkende beelden die inmiddels heel Nederland doorgestuurd worden.

Op gegeven moment valt de man op de grond. De jongeren vinden dit ontzettend grappig en lachen hem keihard uit. De beelden kun je onderstaand bekijken:

https://twitter.com/IedemaEls/status/1656233173921980417

Scroll naar boven