Vrouw sleept ouders voor de rechter: “Ik ben geboren zonder mijn toestemming”

Wij hadden nog nooit van Kass Theaz gehoord, maar de vrouw schijnt een sensatie te zijn op TikTok. Dat is dan weer een platform voor jongeren, waar tegenwoordig ook ouderen gebruik van maken. Afijn, Kass zit niet zo lekker in haar vel.

Zonder toestemming

Ze heeft een video gemaakt waarin ze bazelt dat ze haar bloedeigen ouders heeft aangeklaagd. Ze is namelijk op de wereld gezet zonder dat ze daar toestemming voor heeft gegeven.

Dat wil ze graag verduidelijken. ”Dus mijn ouders die ik heb aangeklaagd. Zij hebben bijgedragen aan het verwekken van mij. En mijn moeder die me heeft opgevoed, zij heeft mij ter wereld gebracht. Daarom wil ik haar voor de rechter hebben. Omdat ik er niet mee heb ingestemd om hier te zijn.”

Vrouw klaagt haar ouders aan: ''Ik ben zonder mijn toestemming op de wereld gezet''

Werken

”Ik wist niet dat ik moest opgroeien en een baan moest zoeken om mezelf te onderhouden. En ik heb er gewoon niet mee ingestemd. Ze hebben niet geprobeerd contact met me op te nemen voordat ik geboren was om te zien of ik hier wel wilde zijn, en daarom heb ik ze aangeklaagd.”

”Ik maak er mijn levensmissie van om kinderen te leren hoe ze hun ouders aan te klagen, zodat ze niet hoeven te werken.

Zelf ook kinderen

Haar volgers vonden het al een krankzinnig verhaal, maar vielen pas echt achterover toen Kass onthulde zelf ook kinderen te hebben. Die heeft ze echter niet zelf verwerkt, maar verkregen op een ‘ethische manier’. De kinderen zijn geadopteerd en dat vindt Kass beter.”

”Adopteren is anders dan baren. Want nu is het niet mijn schuld dat ze hier zijn. Ik probeer gewoon een goed mens te zijn, snap je wat ik bedoel?”

@isatandstared Replying to @JCNCLP ♬ original sound – Kass Theaz

Veel reacties

Onder de video worden ontzettend veel reacties geplaatst. Mensen kunnen het niet geloven, maar gaan massaal met elkaar in discussie. Iemand schrijft bijvoorbeeld: ”Dit is krankzinnig, maar in het huidige Amerika zou ze gelijk kunnen krijgen en flink kunnen cashen.”

Grap

Nadat ook The New York post op het verhaal duikt, besluit Kass om te onthullen dat het een grap was. ”Ik dacht dat het wel duidelijk was dat het een grap was. Ik vind het humoristisch. Mensen maken zich overal druk om. Het laat zien hoe weinig mensen onderzoek doen voordat ze reageren.”

Scroll naar boven