Koppel wint 4,2 miljoen euro en is daar enorm boos over

Koppel wint 4,2 miljoen euro en is daar enorm boos over

Een Australisch koppel dat recent een woning ter waarde van 4,2 miljoen Australische dollar (2.5 miljoen euro) won, is daar onzettend kwaad over. Ze noemen het huis een ‘nachtmerrie’.

Koppel

De woning in Gisborne, ten noorden van Melbourne, werd in eerste instantie gekocht door een vastgoedinvesteerder. Maar kort daarna werd het stulpje aangeboden als hoofdprijs in een loterij, georganiseerd door het bedrijf LMCT+, zo meldt de website Ladbible.

De familie Griffins won die loterij. Ze waren dan ook ontzettend enthousiast om te verhuizen naar hun nieuwe woning. Die blijdschap was echter maar van korte duur.

Waardevolle spullen

De Griffins beschuldigen ene meneer Portelli, de bewuste vastgoedeigenaar, er van waardevolle spullen te hebben gejat uit hun woning, vlak voordat ze erin mochten.

Op beelden is te zien hoe meneer Portelli inderdaad tal van luxe spullen uit het huis haalt. Hij pakt een robotstofzuiger, een loopband, smeg-apparaten en zelfs een barbeque weghaalt. De familie Griffins is helemaal over de zeik en wijzen erop dat de woning ‘compleet gemeubileerd’ zou zijn.

Rekening

De Griffins hebben een lijst gemaakt waarop alle spullen staan die zij niet hebben aangetroffen in de woning. Ze eisen een bedrag van 102.000 Australische dollar.

En daar laat de familie het niet bij zitten. Ze hebben een website gemaakt, genaamd ‘onze LMCT-nachtmerrie’. Wanneer de heer Portelli niet betaalt, gaat de site live.

Ondankbaar

Kevin en Andrea Griffin willen alle spullen, die te zien waren in een video van de woning toen ze het huis wonnen. Portelli beweert dat hij die items daar geplaatst had ter promotie. Volgens de vastgoedeigenaar maken de spullen geen deel uit van zijn loterijvoorwaarden.

Hij noemt koppel ‘ondankbaar, maar Andrea Griffin heeft de pers opgezocht om er flink op los te klagen. Portelli begrijpt helemaal niets van de Griffins.

Hij heeft nu zelf ook beelden online gezet van de klagende familieleden. En hij wil ook een weggeefactie organiseren voor huishoudelijke spullen.

Of hij de rekening van de Griffins gaat betalen? ”Om het allemaal positief te zien: ik ga 100.000 dollar doneren aan dakloze mensen. Die klagen niet.”

Onderstaand de woning: zou jij klagen over de spullen en zoveel stampij maken? Laat het ons weten in de comments!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LMCT+ (@lmctplus)

Scroll naar boven