Vrouw licht nabestaanden MH17 op vreselijke wijze op

Vrouw licht nabestaanden MH17 op vreselijke wijze op

In de nieuwe uitzending van Undercover in Nederland stuit Alberto Stegeman op een oude bekend. Dit is de geesteszieke Adriana J.

Stegeman confronteerde haar al eerder, maar daarna blijkt J. gewoon door te zijn gegaan met mensen oplichten. Het gaat zelfs zo ver, dat ze nu nabestaanden van de MH17-vliegramp op grove wijze heeft gedupeerd.  Alberto heeft er geen woorden voor en gaat verhaal halen.

Tientallen mensen

Een aantal jaar geleden ontmaskerde Alberto J. voor het eerst. Ze beweerde toen een arts te zijn met de naam Ingrid. Ze deed zich voor als neuroloog en als de tekstschrijver van Mark Rutte.

Met haar slinkse manieren leidde ze tientallen mensen om de tuin. Toen Alberto ineens voor haar neus stond, probeerde Adriana alles te ontkennen.

Ze zou ‘ernstig ziek’ zijn, maar toen dat werd gecheckt bleek ook dat een leugen. Ze gaf toen toe dat ze op heterdaad was betrapt.

MH17

Maar sinds de confrontatie is er niets veranderd. In de afgelopen jaren is J. blijkbaar gewoon doorgegaan met oplichten en het gaat nu wel heel ver.

Alberto beschikt over een artikel van het NRC, waarin beschreven wordt hoe Adriana nabestaanden van de MH17 ernstig heeft opgelicht.

De televisiemaker kan niet geloven wat hij ziet. ”Dit is zonder twijfel het ergste wat Adriana in haar leven heeft gedaan.”

Leugens

”Ze doet alsof ze zelf een goede vriend heeft verloren tijdens de ramp.” Wanneer ze met andere nabestaanden op het terras zit, begint ze onjuiste informatie te verkondigen.

”Ze zou tolk geweest zijn bij een briefing in Kiev tussen de Nederlandse ambassadeur en de Oekraïense minister van buitenlandse zaken.

”Ze wisten het hoor. Ze wisten dat er luchtafweerraketten stonden in Oost-Oekraïne.” Volgens Adriana had de ramp dus voorkomen kunnen worden.”

Aangehouden

De nabestaanden, die wanhopig op zoek zijn naar antwoorden, weten niet beter en geloven Adriana. Ze hebben immers geen andere informatie.

Maar wanneer J. steeds sensationelere verhalen begint te verspreiden, ontstaat er twijfel. Na een tip van Alberto’s team wordt J. aangehouden en in de cel gegooid.

Wat OPLICHTSTER Adriana J. SLACHTOFFERS vertelt is BIZAR! | Undercover in Nederland

 

Scroll naar boven