Vrouw dwingt man om elke dag met zijn schoonzus te slapen

Vrouw dwingt man om elke dag met zijn schoonzus te slapen

Er zijn van die verhalen die te bizar zijn om het te geloven. Gelukkig zijn er soms ook beelden, waarmee de geloofwaardheid stijgt. 

In het programma ‘Extreme Sisters’, dat wordt uitgezonden op TLC, komen schitterende verhalen voorbij. Het is weer eens wat anders dan standaard nieuws.

Brooke en Bailey

De twee zussen Brooke en Bailey uit de Verenigde Staten slapen al bij elkaar in bed sinds ze klein zijn. Dat is nu eenmaal zo gegroeid en de twee zijn dat tot op de dag van vandaag vol blijven houden.

Maar op een dag ontmoette Brooke haar vriend Denver. Toen de twee al snel gingen samenwonen, leek de slaaptraditie dan ook tot een eind te komen.

Het duurde niet lang voordat zus Bailey erbij kwam wonen. Dat gebeurde op verzoek van Brooke. De arme Denver had hier verder niets tegenin te brengen.

Vrouw dwingt man om elke dag met zijn schoonzus te slapen

Gedwongen

Dat betekent dat de man van Brooke dagelijks gedwongen wordt om niet alleen met zijn vriendin, maar ook met haar zus in bed te duiken.

Voor veel mensen klinkt dit misschien als een natte droom, het bed delen met twee zussen. Maar voor Denver, de man van Brooke, is het helemaal niet leuk.

Hij vraagt zich af de de twee zussen nooit ‘knettergek’ van elkaar worden. Het antwoord daarop is een volmondige ‘nee’ en boze blikken van de twee zussen.

Ondanks dat Brooke en Bailey een uitstekende band hebben, mag Denver zijn schoonzus niet aanraken. Sterker nog, zijn schoonzus ligt altijd in het midden van het bed.

Daardoor kan de man niet naast zijn eigen vriendin liggen. Het wordt het daarmee onmogelijk gemaakt intiem te worden met zijn vriendin. Immers kijkt Bailey dan altijd toe.

Maar volgens Brooke moet haar man ‘niet zo zeuren’. ”In de nacht slaap je en raak je elkaar amper aan. Ons bed is groot en er passen makkelijk drie personen in.”

Adult Sisters Still Sleep in the Same Bed! | Extreme Sisters
Scroll naar boven