Vrouw die binnenkort heengaat heeft vreemde laatste wens

woman in blue shirt lying on bed

Het internet staat vol met vreemde verhalen. Bij Trendnieuws doen we elke dag ons best om die verhalen aan je voor te schotelen. Ook nu hebben we weer een, laten we zeggen, apart bericht voor je gevonden op de website New York Post.

De populaire Amerikaanse website heeft een bericht op Reddit overgenomen, waarin een man schrijft dat hij afscheid zal moeten nemen van zijn vrouw. Zijn echtgenote heeft echter nogal een opvallende laatste wens. En dat is nog eigenlijk nog zacht uitgedrukt.

Vrouw

Hij schrijft: ”Mijn vrouw heeft nog maximaal negen maanden te leven. Ik zit er helemaal doorheen. We zijn al jaren samen en ik kan me geen leven voorstellen zonder haar.”

”Ik heb geen idee wat ik moet doen als ze er straks niet meer is. Ik doe mijn best om de tijd die ze nog heeft ‘leuk’ te maken en al haar wensen in vervulling te laten gaan.”

Vreemde wens

In de post schrijft hij dat zijn echtgenote inmiddels in een rolstoel zit, maar de laatste maanden van haar leven vooral in haar bed zal moeten doorbrengen.

Maar nu komt het. Volgens de man heeft zijn vrouw hem gevraagd om toestemming te geven voor een langgekoesterde wens die ze heeft. Ze wil nog een keer naar bed met…haar ex.

Vrouw die binnenkort heengaat heeft vreemde laatste wens

”Recent vroeg ze me om even te gaan zitten. Ze vertelde dat er een ding was dat ze graag nog zou willen doen. En dat is naar bed gaan met haar ex. Ik wist niet wat ik hoorde en vroeg haar ‘waarom de f*ck’ ze dat wilde?”

Toestemming

”Het komt erop neer dat ze denkt dat haar ex degene is tot wie ze zich lichamelijk het meest aangetrokken heeft gevoeld. Ze gaf een hele monoloog over hoe s*ks soms alleen fysiek is, en dat de s*ks met mij vooral ‘emotionele voldoening’ geeft.” De man noemt het ”totale bulls*t.”

Wat moet ik doen?

De man schrijft verder: ”Nu zit ik hiermee in mijn maag. Moet ik mijn vrouw haar laatste wens ontnemen voor mijn eigen ego, of moet ik haar naar bed laten gaan met haar ex?”

”Eerlijk gezegd ben ik zo kwaad. Het voelt alsof ik bedrogen wordt. Eigenlijk zegt ze gewoon dat de s*ks met hem beter was.

Ik zit nu in een positie waarin ik maar toestemming moet geven omdat ze er binnenkort niet meer is. Wat ik eigenlijk tegen haar wil zeggen, zeg ik liever niet.”

”Het doet me zoveel pijn dat de s*ks met haar ex blijkbaar zo goed was, dat het verdomme haar laatste wens ik. Moet ik dit toestaan, of niet?”

Het originele artikel lezen? Hieronder staat de tweet naar het artikel van The New York Post. Dit is in het Engels. 

Scroll naar boven