Vriendin (29) dumpt Al Pacino (83) week na geboorte baby

Al Pacino en zijn vriendin Noor Alfallah zijn uit elkaar gegaan en heeft de voogdij aangevraagd voor hun drie maanden oude zoon bij de acteur, Roman Alfallah Pacino.

Verzoek om volledige voogdij

Alfallah, 29, heeft juridische documenten ingediend in Los Angeles waarin ze vraagt om volledige fysieke voogdij over de baby, en voegt eraan toe dat ze wil dat de 83-jarige acteur ‘redelijk bezoekrecht’ heeft, zo meldde The Blast woensdag na het bekijken van juridische documenten.

Roman’s ouderschap

Pacino en Alfallah hebben sinds april 2022 al wat en verwelkomden hun zoon op 6 juni in het Cedar’s Sinai Hospital in Los Angeles.

Pacino’s vaderlijke verantwoordelijkheden

De hoofdrolspeler van Scarface is al vader van drie kinderen bij twee vrouwen: hij deelt 22-jarige tweelingen, Olivia Pacino en Anton James Pacino, met Beverly D’Angelo; en Julie Pacino, 33, met Jan Tarrant.

Gezamenlijke wettelijke voogdij

Volgens het nieuwsbericht heeft Alfallah aan de rechtbank laten weten dat ze bereid is om de ervaren filmster gezamenlijke wettelijke voogdij over hun jonge zoon te verlenen, waardoor hij inspraak heeft in zaken met betrekking tot onderwijs, religie, medische behandeling en meer.

Vrijwillige verklaring van ouderschap

In haar juridische document voegde Alfallah een document toe met de titel ‘vrijwillige verklaring van ouderschap,’ dat zowel zij als Pacino zes dagen na de geboorte van hun zoon hebben ondertekend.

Alimentatie en juridische kosten

Het document, waarvan een getuige van een derde partij heeft ondertekend, erkende Pacino’s vaderschap van het kind. Alfallah verklaarde in juridische documenten dat ze het kind in Californië heeft verwekt na ‘seksuele betrekkingen’ met de acteur.

Alfallah vraagt in gerechtelijke documenten dat Pacino haar advocatenkosten of andere kosten in verband met de zaak betaalt, volgens het nieuwsbericht.

Kinderalimentatie

In de gerechtelijke documenten stond geen specifiek bedrag aan kinderalimentatie vermeld.

Volgens The Blast staat in de juridische documenten van de zaak dat ‘de rechtbank mogelijk bevelen kan geven voor de ondersteuning van de kinderen en een inkomstenopdracht kan uitgeven zonder verdere kennisgeving aan een van beide partijen.’

Naar verwachting zal de rechter in de zaak een bedrag vaststellen op basis van wat Alfallah vraagt in komende zittingen; er was geen bewijs dat Pacino bezwaar maakte tegen een van de verzoeken, aldus het nieuwsbericht.

Scroll naar boven