Oude man die met 10-jarig kind wil afspreken wordt op video geconfronteerd

Oude man die met 10-jarig kind wil afspreken wordt op video geconfronteerd

In Nederland hebben we echt een probleem met mensen die op kinderen vallen. Dat drukken we dan heel zacht uit. Bijna dagelijks zie je in de media artikelen verschijnen van mensen die onzedelijke handelingen met kinderen plegen.

Oppas

Wij, en velen met ons, walgen daarvan. En dat is wederom zacht uitgedrukt. Vorige week kwam in het nieuws dat een man zich op Marktplaats voordeed als oppas.

De man bood zijn diensten spotgoedkoop aan, en inmiddels is duidelijk waarom. In maar liefst elf gezinnen werd hij door goedwillende ouders alleen gelaten met hun kinderen. Deze goorlap zit inmiddels vast, maar geen enkel proces het leed van de families en kinderen kunnen verhelpen.

Confrontatie

Op YouTube hebben wij het kanaal gevonden van iemand met de gebruikersnaam ‘HPCOMEBACKKK’. Degene die achter deze account schuilgaat, is iemand die zich inzet voor kinderen.

Oude man die met 10-jarig kind wil afspreken wordt op video geconfronteerd

Hij wordt (steeds vaker) ingeschakeld door kinderen en ouders die ‘vieze berichten’ ontvangen van oudere mannen die dan met hen af willen spreken. De YouTuber neemt de gesprekken dan over en laat de afspraak daadwerkelijk plaatsvinden. De mannen treffen echter niet het kind aan, maar de YouTuber.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat wanneer er iemand tegenover je staat die het met kinderen wil doen, je in alle staten bent. Laten we zeggen: de fase van praten is dan al voorbij.

Maar ‘HPCOMEBACKK’ doet dat juist wel. Hij confronteert de viezerikken met hun berichten en gaat het gesprek aan. Hij vraagt hen waarom ze het doen. In sommige video’s laat hij betrapte pedo’s zelfs hun families inlichten over hun praktijken.

‘Amateurfotograaf’

In onderstaande video heeft hij een zogenaamde amateurfotograaf te pakken. De man dacht met een meisje van 10! jaar af te spreken.

In de gesprekken die in de video worden getoond, schrijft dat de man dat hij het meisje ‘erg mooi vindt’ en haar ‘helemaal’ wil fotograferen.

De man benoemt expliciet dat hij ‘geen gedonder’ wil met haar ouders, en vraagt of hij haar ‘ergens’ kan ontmoeten. Hij wil een meisje van 10 ook graag fotograferen in bikini.

Wat doe jij hier?

En dan is het tijd voor de afspraak. De YouTuber confronteert de man terwijl hij net wil instappen met het meisje. En wat er dan volgt, kun je onderstaand bekijken:

https://youtu.be/ru_adwEo6_M?si=QCpyYrWX7bQGo8no

Wij vinden dat HPCOMEBACKK ontzettend goed werk verricht. Vind jij dat ook? Deel dit bericht en volg hem op zijn YouTube-kanaal.

Scroll naar boven