Volwassen man slaat meisje van 8 jaar op straat in elkaar en vlucht

Schokkend nieuws vanuit Bergen op Zoom. In de buurt van de Vliertstraat is vanmiddag een meisje van 8 jaar oud volledig in elkaar geslagen door een volwassen man. 

Ziekenhuis

Agenten rukten rond 17.00 uur uit naar de straat nadat er een melding was binnengekomen over een incident waarbij een mes zou zijn gebruikt. Dit bleek niet het geval.

Ter plaatse bleek echter wel dat een meisje van 8 jaar door een man in elkaar was geslagen. Het meisje is inmiddels naar het ziekenhuis gebracht. Van de dader ontbreekt ieder spoor.

Wat de zoektocht bemoeilijkt, is dat de man mogelijk een bivakmuts had opgedaan. Hierdoor is hij natuurlijk zeer moeilijk te herkennen.

Inmiddels is er een burgernet-melding uitgestuurd, waarbij mensen wordt gevraagd uit te kijken naar een dikke man die in het zwart gekleed is en rondloopt met een bivakmuts.

Hij is ongeveer 1.80 meter groot. Mocht je iemand zien die gemaskerd rondloopt, dan is het advies om hem niet zelf aan te pakken. Je kunt dan het best 112 bellen.

Nabeschouwing redactie: de man op de foto is niet degene die het meisje uit het verhaal heeft aangepakt. Dit is helaas (weer) een andere laffe man, die eerder een 10-jarig meisje bewusteloos trapte in de buurt van een zwembad.

Scroll naar boven