(Video) Miljonair ramt peperdure Lamborghini de vangrail in

Lamborghini ongeluk

Grote consternatie gisterochtend op de A28, nadat de 29-jarige Rick van Stippent zijn Lamborghini Aventador S tegen de vangrail parkeerde. De miljonair was op weg naar een autoshow in Assen, toen het op de snelweg vreselijk misging.

Rick en een vriend wilden de auto, cataloguswaarde minimaal 500.000 euro, aan het publiek tonen op het auto-evenement World of Cars in Assen. Dat ging dus niet door.

Total loss

Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog niet bekend. Gelukkig bleven de twee passagiers ongedeerd. De auto is daarentegen wel overleden aan de onherstelbare gevolgen van total loss. De restanten krijgen ongetwijfeld een emotionele ceremonie op het autokerkhof.

YouTube video player

De bestuurder van de auto is de 29-jarige Rick van Stippent, eigenaar van het bedrijf Stipt Polish Point’ in Vught. Deze firma is gespecialiseerd in het restaureren en renoveren van auto’s.

Wil jij meer van zijn werkzaamheden weten? Van Stippent is actief op sociale media met het account @stiptpolishpoint. Hij heeft inmiddels meer dan 72.000 volgers.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven