Verbijstering om krankzinning moment in Het Perfecte Plaatje op Reis

Verbijstering om krankzinning moment in Het Perfecte Plaatje op Reis

Nationale volksheld Kees van der Spek heeft gisteravond met ‘verbijstering’ gekeken naar de uitzending van Het Perfecte Plaatje op Reis. Dat laat de misdaadverslaggever weten in een bericht op zijn Instagram.

Bekende

Van der Spek heeft de aflevering thuis gekeken. Op de achtergrond in de fotowedstrijd voor bekende Nederlanders (BN’ers) zag hij opeens iemand verschijnen waarmee hij zelf te maken heeft gehad. En dat is iemand waar je liever geen problemen mee wil.

”Hahahahaha! Verbijstering en hilariteit gisteravond toen wij #hetperfecteplaatje keken’, zo schrijft Van der Spek op zijn Instagram.

Door het oog van de naald

Tijl Beckand en Rick Brandsteder gaan hier in Kaapstad door het oog van de naald! In 2020 vloerde ik deze gewapende 0vervaller bij een toiletgroep 30 meter rechts van de opname.”

Bij zijn bericht deelt Kees van der Spek een foto van Beckand en Brandsteder, waarop de man goed te zien is. Hij staat een paar meter bij het duo vandaan. Ook deelt hij een video waarop te zien is hoe Kees de man drie jaar geleden zelf aanpakte.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kees van der Spek (@keesvanderspek)

Eindbaas

Onder het bericht van Kees regent het reacties. Freek Vonk, die even niet bezig is met larven, noemt hem een ‘eindbaas’. De presentatrice Daphne Bunskoek is stomverbaasd. Ook Sylvana IJsselmuiden noemt Van der Spek een held in de comments. Ook Victor Brand, Maxim Hartman en Chantal Janzen reageren.

Het Perfecte Plaatse op Reis werd gisteravond overigens heen goed bekeken. Maar liefst 849.000 huishoudens hadden hun televisie afgestemd op het programma. Degene die het strijdtoneel ditmaal moest verlaten, was niemand minder dan Eloise van Oranje.

Scroll naar boven