Lupin, de Netflix-serie waarvan de eerste vijf afleveringen in januari zijn uitgebracht, werd de best bekeken Franstalige serie aller tijden van het platform. De serie die gaat over een professionele dief in de hoofdstad van Frankrijk wist vrijwel direct de harten van fans wereldwijd te stelen. Sindsdien wordt er uitgekeken naar deel 2.

Lupin op Netflix

En de fans worden op hun wenken bediend. Het ziet er namelijk naar uit dat deel twee van de serie deze week gaat uitkomen! Zet de datum 11 juni maar vast in je agenda. Het eerste deel van de serie eindigde met een enorme cliffhanger, waarbij de zoon van Assane, Raoul, ontvoerd werd door Pellegrini.

BEKIJK OOK  Carlo Boszhard zoekt nieuwe kandidaten voor Married at First Sight

Als we de onderstaande trailer mogen geloven wordt het tweede deel van het seizoen op 11 juni afgetrapt. Je ziet in de trailer dat de ‘gentlemen-dief’ op zoek gaat naar Raoel en hoe hij werkt aan zijn wraak tegen Pellegrini. In die zoektocht komt Assane een aantal serieuze obstakels tegen. Bijvoorbeeld dat hij “de meest gezochte man in Frankrijk is,” volgens de trailer.

lupin trailer netflix

Nieuwste trailer

De officiële beschrijving van Lupin deel 2 geeft ons iets meer details: “Achtervolgd door Hubert en zijn handlangers, worstelt Assane om Raoul te vinden en sluit hij een onwaarschijnlijke nieuwe bondgenoot terwijl hij een groots plan opstelt om Huberts misdaden te onthullen.”

Nog steeds nieuwsgierig naar de trailer van het tweede seizoen? Die kun je hieronder kijken!

BEKIJK OOK  La casa de papel seizoen 5 is vanaf 3 september op Netflix te zien


Like it? Share with your friends!