Een nieuwe dag, een nieuwe serie, en wat voor een! Geweldig nieuws voor iedereen die maar geen genoeg krijgt van apocalyptische series. Als je net zo’n grote fan bent van zombie films en series zal dit als muziek in je oren klinken. De Netflix-serie Black Summer heeft de officiële trailer van seizoen 2 gedeeld. De acht afleveringen van de Canadese serie zullen op 17 juni 2021 in premiere gaan.

Recap Seizoen 1

Voordat we verder ingaan op seizoen twee, laten we eerst terugblikken op waar we gebleven waren: in het eerste seizoen volg je Rose, een moeder die tijdens het begin van een zombie-apocalyps gescheiden wordt van haar dochter. Ze maakt het haar missie om weer herenigd te worden met haar.

BEKIJK OOK  Zie: eerste beelden van de Netflix Pillenkoning film Ferry

Aan het einde van het seizoen wordt Rose ook daadwerkelijk met haar dochter herenigd. Dat neemt niet weg dat de wereld om hen heen nog steeds een nachtmerrie is. Rose wilt haar dochter koste wat kost beschermen. Je ziet in de trailer dan ook dat ze niet meer dezelfde persoon is als vroeger.

hitserie netflix black summer

Black Summer seizoen 2 op Netflix

In het nieuwe seizoen van de Netflix-serie Black Summer staan alle overlevenden voor allerlei nieuwe uitdagingen, met de winter op komst. Deze eerste trailer is op z’n zachts gezegd angstaanjagend en laat de kijker de gruwelen zien van hoe het leven door een zombie-apocalyps waarschijnlijk zou zijn geweest. De trailer zit vol met psychopatische personages en angst voor de onzekerheid die in het verschiet ligt.

Ben je nieuwsgierig? Bekijk de nieuwste trailer dan hieronder:

BEKIJK OOK  'Nobody' is de nieuwste actiefilm die alle verwachtingen overtreft

Of ben je misschien nog op zoek naar een zombie-film die je op het puntje van je stoel laat zitten? Dan hebben wij misschien wel iets leuk voor je. Niet lang geleden is de film Army Of The Dead uitgekomen, over een een groep dieven die in een verwoest Las Vegas op zoek gaat naar een gigantisch geldbedrag.


Trendnieuws reacties

Welkom bij Trendnieuws! Hier kan je je mening geven over dit artikel. Houd het a.u.b netjes!