Sylvana is er helemaal klaar mee: ”Mijn besluit staat vast”

Sylvana is er helemaal klaar mee: ''Mijn besluit staat vast''

Sylvana Simons is een aparte. De voormalig TMF-vj had nooit kunnen bedenken dat ze zonder een opleiding als danseres aan de slag kon, de televisiewereld in kon en zelfs plaats kon nemen in de Tweede Kamer. En Syl heeft nieuws…

De fractievoorzitter van BIJ1 is van plan om nog zeker 10! jaar hetzelfde te blijven doen als wat ze nu doet. Maar daarna wil ze toch graag weer wat nieuws gaan doen.

In de AD-weekendbijlage Mezza vertelt ze van ‘onzekerheid’ te houden. Het feit dat ze niet weet wat er daarna komt interesseert de politiek leider.

Sylvana is er helemaal klaar mee: ''Mijn besluit staat vast''

Geen mannen

Toch is er iets waar Sylvana nu erg uitgesproken over is. Ze wil geen man meer. Eerder zei ze daarover dat ze liever niet zonder een man wilde leven.

Nu ze hierop terugkijkt, wijt ze die uitspraak aan ‘sociaal wenselijke antwoorden’. ”Ik zei toen eigenlijk wat mensen wilden horen. De man was lange tijd een bepalende factor in mijn leven.”

”Dat is nu niet meer zo.” Sylvana Simons had in haar twintiger jaren meerdere relaties. Daaruit heeft ze twee kinderen gekregen: zoon Salvatore en dochter Levi.

Alle relaties mislukt

Sylvana is er niet in geslaagd ook maar een man vast te houden. In 2003 stapte ze in het huwelijksbootje met een ondernemer, die Frank van Hoorn heet.

Na drie jaar werden de scheidingspapieren al ondertekend. Ook haar volgende relatie, met Coolcat-oprichter Roland Kahn, liep na drie jaar op de klippen.

De laatste die erin tuinde was militair Bert. Al die misluke relaties hebben Sylvana doen besluiten nooit meer een man te willen. ”Ik heb geen man nodig, dat weet ik 100% zeker.”

Relaxter

Syl besteed haar enegrie aan haar kinderen, familie, vrienden en haar kleindochter van drie. Ze geniet ervan om oma te zijn. Ze mag dan wel allerlei kwalen hebben (reuma, long covid en de overgang), toch haalt Sylvana plezier uit het in de zandbak spelen of op de schommel zitten met haar kleindochter.

Ze zegt zich veel relaxter te voelen als oma, dan toen haar kinderen nog klein waren. Mannen die interesse in Sylvana hebben, geeft ze geen kans.

Scroll naar boven