Moeder gaat op vakantie, laat haar baby 10 dagen alleen thuis

Moeder gaat op vakantie, laat haar baby 10 dagen alleen thuis

In de Verenigde Staten heeft een meisje van slechts 16 maanden oud het leven gelaten. De moeder, Kristel A. (31) uit Ohio ging op vakantie en had haar baby alleen thuis gelaten. Het kind raakte extreem gedehydrateerd en had geen schijn van kans.

Niet meer in leven

Op 16 juni kwam er bij de autoriteiten een telefoontje binnen. Kristel A. hing aan de lijn en vertelde dat haar kindje, met de naam Jailyn Candelario, niet meer ademde.

Volgens de vrouw was ze thuisgekomen, waarna ze de peuter had aangetroffen. Toen de hulpdiensten arriveerden bleek het kindje inderdaad niet meer in leven.

Sectie heeft daarna aan het licht gebracht dat Jailyn extreem gedehydrateerd was. Het bedje waarin het meisje lag was compleet doorweekt met ontlasting.

Moeder gaat op vakantie, laat haar baby 10 dagen alleen thuis

Op vakantie

Uit de autopsie is gebleken dat het kind alleen was gelaten voor een periode van ongeveer tien dagen. Tijdens een verhoor werd de moeder aan de tand gevoeld.

Uiteindelijk gaf Kristel A. toe dat ze op vakantie was gegaan en haar peuter alleen thuis had gelaten voor 10 dagen. Ze ging feesten in Puerto Rico en Detroit.

Niet de eerste keer

Gebleken is dat het niet de eerste keer is dat A. haar kind alleen heeft gelaten. Eerder had ze buren zes weken voor haar dochter laten zorgen, terwijl ze zelf nergens te bekennen was.

De buren vertellen aan Cleveland NBC dat K. bekendstond als een afwezige moeder. De buurvrouw had gewenst dat de vrouw het meisje naar haar had gebracht, in plaats van het alleen thuis laten.

Kristel moet op korte termijn voorkomen. Haar wordt m00rd ten laste gelegd, zo meldt Daily Star.

Scroll naar boven