Salem stofzuigt elke nacht urenlang en heeft ruzie met al zijn buren

Salem stofzuigt elke nacht urenlang en heeft ruzie met al zijn buren: ''Ik word gediscrimineerd''

Het internet staat vol met bizarre verhalen en video’s. Ook vandaag hebben we weer een zeer opmerkelijke video voor je gevonden.

Stofzuigen

Het gaat om burenfittie. In een doorsnee woonwijk in Zwolle woont een buurman die het voor elkaar heeft gekregen om alle buren uit de flat op de kast te jagen.

Salem stofzuigt elke nacht urenlang en heeft ruzie met al zijn buren: ''Ik word gediscrimineerd''

De 40-jarige Salem heeft ze niet alle tien op een rijtje. De man zet elke nacht zijn stofzuiger urenlang aan, en gaat dan zelf op de bank liggen met een koptelefoon.

Het is dus niet dat Salem stofzuigt. Nee, hij doet dit om zijn buren te pesten. Omroep PowNed is bij de flat langsgegaan. Zij vragen wat er aan de hand is.

Mariska

Volgens buurvrouw Mariska is Salem niet goed bezig. Ze bevestigt bovenstaand verhaal, en heeft geprobeerd te praten met hem. ”Hij is niet voor rede vatbaar.”

”Hij heeft brievenbussen kapotgemaakt. Dat is niet normaal. Als de p0litie aan de deur staat, doet hij gewoon niet open. Ze hebben een keer de deur opengebroken. Toen lag hij met een koptelefoon op bed, terwijl de stofzuiger ook weer gewoon aan stond.”

Salem

De verslaggever van PowNed besluit om Salem te bezoeken. Die is alweer druk aan het stofzuigen. De asielzoeker in kwestie beweert dat hij stofzuigt in de nacht om geld te besparen.

”Mijn buren vinden dat niet leuk. Na 00.00 uur is elektriciteit goedkoper en dan kun je geld sparen. Maar Salem is ook boos op zijn buren.

Salem stofzuigt elke nacht urenlang en heeft ruzie met al zijn buren: ''Ik word gediscrimineerd''

”Ik heb ook geklaagd over de wasmachine. Mijn buurvrouw zet die om 07.00 uur ’s ochtend aan. Maar ik slaap dan nog en ik wil dat ze die pas om 10.00 uur aan zet.”

Mariska is het daar niet mee eens. Als ik ’s morgens wakker wordt, dan zet ik de wasmachine gewoon aan. Maar Salem heeft een klacht ingediend bij de woningbouw.

”Ik kan niet slapen en ik moest naar de huisarts voor slaappillen. Mij wordt groot onrecht aangedaan. Omdat zij het volgens de wet doen, is dat prima? En als ik mijn stofzuiger gebruik vinden ze dat niet leuk? Ik gebruik mijn stofzuiger als reactie op de wasmachine.”

Salem stofzuigt elke nacht urenlang en heeft ruzie met al zijn buren: ''Ik word gediscrimineerd''

Discriminatie

Salem heeft inmiddels ruzie met iedereen in de flat. Hij vindt dat hij gediscrimeerd wordt. ”Ze zien dat ik een Nederlander ben met een buitenlandse afkomst.”

”Dat is waarom ze me niet tegemoet komen als ik klaag bij ze. Maar als zij klagen, dreigen ze met uitzetting. Dat is onrecht en discriminatie. Dat is niet te ontkennen. Discriminatie is mensen anders behandelen op basis van ras, religie en kleur. Ik word anders behandeld!”

Beelden:

Bizarre burenruzie escaleert door stofzuigende buurman!
Scroll naar boven