Beroemde waarzegster Baba Vanga voorspelt niet veel goeds

De meest gevreesde voorspelling van de beroemde waarzegster Baba Vanga staat op het punt van uitkomen

De kans is groot dat je wel eens van Baba Vanga hebt gehoord. De in 1911 geboren Bulgaarse waarzegster is al iets meer dan 27 jaar niet meer onder ons, maar haar voorspellingen leven voort. En die beloven niet erg veel goeds.

Baba Vanga

Ondanks dat Baba Vanga al sinds 1996 naar een andere wereld is vertrokken, heeft ze nog steeds een fervente groep fans. En daar stopt het niet.

Beroemde waarzegster Baba Vanga voorspelt zeer angstaanjagende gebeurtenissen

Vele voorspellingen die Baba Vanga gedurende haar leven deed, zijn inmiddels uitgekomen. In een eerder artikel die wij voor je schreven, gingen we al dieper in op wat ons, volgens de Bulgaarse, aan het eind van dit jaar te wachten staat. En dat is niet goed.

Kernreactor

Haar volgers beweren dat Baba Vanga heeft voorspeld dat Azië aan het eind van dit jaar iets te wachten staat. Als we Baba mogen geloven, zal er een nucleaire kernreactor de lucht in gaan.

Daarna zullen er wolken met giftige stoffen over het continent heentrekken. Dit zal ook andere landen hard treffen, waarbij inwoners massaal het leven zullen laten.

Het stopt niet met Baba, want ook voor 2024 zijn er alweer meerdere voorspellingen uitgelekt. Ga er maar goed voor zitten, want het zijn baanbrekende voorspellingen die de wereld zullen veranderen.

Voorspellingen

Volgens Baba kunnen we ‘revolutionaire doorbraken’ verwachten in quantum computing, die van grote invloed zullen zijn op onze technologiesector.

Beroemde waarzegster Baba Vanga voorspelt zeer angstaanjagende gebeurtenissen

Terwijl onze wereldeconomie met een intense crisis te maken zal krijgen, zullen cyberaanvallen frequenter plaatsvinden. Ze zullen ook intenser zijn. De overige voorspellingen zetten we onderstaand op een rijtje. Dat is wat makkelijker lezen voor je:

  • Berichten uit de ruimte: Volgend jaar zijn we eindelijk in staat contact te maken met buitenaards leven. Zij we er klaar voor om intergalactisch te chatten?
  • Draak aan de horizon: Baba Vanga heeft voorspeld dat ‘de draak’ de wereld zal overnemen. Is dat een wereldmacht of letterlijk een draak?
  • Donald Trump: Het zou kunnen dat Donald Trump weer aan de macht gaat komen, maar hij zal getroffen worden door een mysterieuze ziekte
  • Poetin en Europa: Vladimir Poetin heeft niet meer lang te leven. De Russische leider zal uit de weg geruimd worden via een ‘inside job’. Maar ook Europa staat iets te wachten, er zullen namelijk meerdere aanslagen komen.
  • Klimaatverandering: De aarde warmt steeds verder op, wat catastrofale weersomstandighende en natuurrampen tot gevolg zal hebben.
  • Kanker genezen: In 2024 ontdekken we eindelijk een geneesmiddel tegen kanker. Dit zou revolutionair zijn, toch wel een voorspelling met een positief randje.
  • Europese economische crisis: Europa kan te maken krijgen met een economische crisis die gevolgen zal hebben voor de wereldeconomie.
  • Vooruitgang in de geneeskunde: In de medische wereld kunnen nieuwe behandelmethoden en therapieën worden ontdekt.
  • Kwantumcomputers: Quantum computing zal een doorbraak ervaren die de manier waarop we technologie begrijpen zal veranderen.

Over de auteur

Scroll naar boven