René Le Blanc ziet een carrière als musicalster wel zitten

René Le Blanc wil graag in een musical spelen, zo heeft hij onthuld in een interview met Weekend. Hij steekt zijn ambities niet onder stoelen of banken: “Ze zeggen wel tegen mij dat ik een halve acteur ben en ik zing, dus als ze me zouden vragen, zou ik dat geweldig vinden.”

Le Blanc op het podium

Kijkende naar zijn drukke agenda ziet hij nog wel wat obstakels: “Maar ik ben een solozanger en het moet natuurlijk ook allemaal passen binnen mijn optreedschema’s.” Om een goede musicalster te zijn moet er natuurlijk ook stevig gedanst worden, en of dat iets is voor René is een tweede: “Op mijn manier kan ik dansen, laat ik het zo zeggen.”

“Ik kan maat houden, maar stijldansen kan ik niet. Misschien is het niet nodig. In een musical zie je vaak mensen gewoon op en neer lopen en een pasje doen. Dan moeten ze het maar aanpassen. Als ze me zouden benaderen voor een musical, zou ik er wel over in gesprek gaan, zeker. Een hoofdrol? Dat weet ik niet. Als ik maar een rol krijg, dat zou ik gewoon leuk vinden. Zou ook mooi staan op mijn cv.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven