Rachel Hazes volledig ingestort

Rachel Hazes volledig ingestort

Het gaat helemaal de verkeerde kant op met Rachel Hazes. De ex van André Hazes heeft een bericht op Instagram geplaatst, waarin ze aangeeft hoe slecht het met haar gaat.

De maat vol

Rachel stelt dat de maat vol is na alle beschuldigingen die ze over zich heen krijgt. “Ik ben een ‘oplichter’ of in ieder geval een slechte moeder, die – ten koste van mijn kinderen – een deel van de erfenis heeft opgestreken. Ik word publiekelijk veracht, bespot en ronduit uitgelachen”, zo schrijft ze op haar pagina.

Ze vervolgt: ”Ik voel mij verdrietig en slaap al weken slecht. De suggestie dat André en ik ten tijde van zijn overlijden in een echtscheiding zouden hebben gelegen, raakt mij diep.” Bovendien laat Rachel weten dat ze er naar haar idee alles aan gedaan heeft om de erfenis “netjes af te wikkelen”. Ze vindt de onenigheid die ze erover heeft met haar dochter Roxeanne dan ook iets om achter gesloten deuren op te lossen.

‘Bewijs’ uitgelekt

‘Bewijsstukken’ zouden inmiddels door roddelpers zijn uitgelekt, tot grote afschuw van Rachel. “Ik ben verontwaardigd en teleurgesteld”

Volgens Rachel is er een vertekenend beeld gecreëerd doordat nuances zouden zijn weggelaten. Omwille van een goede afloop van de rechtszaak, wil ze “niet inhoudelijk op de kwestie ingaan”.

Rachel Hazes volledig ingestort

 

Scroll naar boven