Jongetje (8) komt in tranen thuis, is als enige uit de klas niet welkom op verjaardagsfeestje

Een Britse moeder is enorm verdrietig omdat haar 8-jarige zoontje als enige in de klas niet welkom is op een verjaardagsfeestje. Het kind kwam huilend thuis en vertelde zijn moeder dat hij niet mag komen. Als enige…

Jongetje (8) komt in tranen thuis, is als enige uit de klas niet welkom op verjaardagsfeestje

Geen uitnodiging

Op het populaire forum Reddit schrijft de moeder: ”Mijn achtjarige zoon kwam gisteren huilend thuis omdat hij niet mag komen op het verjaardagsfeestje van zijn klasgenootje. De jarige gaf de hele klas een uitnodiging, maar mijn zoon kreeg er geen.”

”Het gebeurde ten overstaan van de gehele klas, waarin 18 kinderen zitten. Toen mijn zoon vroeg waarom hij niets kreeg, werd hem lachend verteld dat hij niet op de lijst was gezet. Normaal gesproken hebben ze geen problemen met elkaar. Op het moment dat hij (de jarige) met zijn vrienden is, doet hij wel gemeen tegen mijn zoon.”

”Ik heb er geen problemen mee dat mijn kind niet is uitgenodigd, want iemand mag zelf weten wie er uitgenodig wordt. Ik heb er wel moeite mee dat mijn zoon de enige is die niet mag komen. Dat vind ik enorm gemeen. Zeker terwijl de hele klas toekijkt.”

”Mijn zoon is enorm lief. Ik ben bang dat omdat hij nu wordt uitgesloten, dit vaker gaat gebeuren. Het doe me enorm veel pijn om hem zo verdrietig te zien.”

Scroll naar boven