Poolse Natalia kwam voor Steven naar België, gaat er met zijn broer vandoor

Poolse Natalia kwam voor Steven naar België, gaat er met zijn broer vandoor

De Poolse Natalia Lasecka en Steven Abrahams uit het Belgische Kermt leerden elkaar kennen in Spanje en werden daar ‘goede vrienden’. Het was zelfs zo leuk, dat Natalia besloot om Steven thuis op te komen zoeken. Pech voor Steven, zijn broer Stijn bleek leuker.

Steven

Natalia had naar eigen zeggen een ‘bijzondere band’ ontwikkeld met Steven. ”Hij had hetzelfde gevoel voor humor als ik. Hij sprak ook beter Engels dan anderen.”

Afijn, toen Natalia besloot om naar België te komen viel haar oog niet langer op Steven, maar op zijn broer Stijn. ”Het was echt wat je liefde op het eerste gezicht noemt. Ik voelde me direct tot hem aangetrokken. Hij is echt een hele mooie man.”

Stijn wilde haar niet

Stijn vond Natalia in eerste instantie niets bijzonders. ”Ze interesseerde me niet en ik dacht dat Steven zij een koppeltje waren. Daar wou ik niet tussenkomen.”

Maar Natalia heeft andere plannen. ”Ik ben vier dagen in Kermt gebleven en heb de hele tijd geprobeerd op alle mogelijke manieren zijn aandacht te trekken. Ik heb hem zelfs opgewacht op zijn kamer toen hij van zijn werk kwam. Toen hebben we samen naar metalmuziek geluisterd.”

”We houden daar allebei van en zo is er toch toenadering gekomen.” Op de laatste dag dat Natalia in België is, gaat Steven naar het festival Tomorrowland.

Natalia ziet haar kans schoon om alleen met Stijn te zijn. ”We ebben toen een heel lang en ernstig gesprek gehad”, zo zegt Natalia tegen De Telegraaf.

Natalia is toch wel leuk

”Ik heb daar enorm van genoten”, aldus Stijn. ”Opeens gingen mijn ogen open en besefte ik dat Natalia een leuk persoon was. Toen ik haar naar het station ging brengen, was dat dan ook met frisse tegenzin voor ons allebei. We hebben toen ook afgesproken dat ik naar Polen zou komen.”

Wil je met me trouwen?

Twee weken later gaat Stijn naar Polen. Hij trekt met Natalia door het land. ”Daar zijn we echt een koppel geworden”, zo stelt Stijn.

Natalia moest nog een jaar studeren, waardoor de twee elkaar slechts een keer per twee maanden konden zien. Daarna is Natalia naar België verhuisd.

”Ze woonde eerst een tijdje alleen, om te kijken of ze hier kon aarden. In 2019 zijn we samen gaan wonen en toen heb ik haar ten huwelijk gevraagd. Op een originele manier, zo vind ik zelf.”

”Ik heb haar midden in de nacht wakker gemaakt en heb haar gevraagd of ze met me wilde trouwen. Haar eerste reactie was: waarom? Ik heb een half uur uitgelegd waarom en toen zei ze ‘ja’.”

Scroll naar boven