Familiedrama met kerst: Moeder en vier kinderen in woning gevonden

Kaarsje

In Frankrijk heeft een diep triest familiedrama plaatsgevonden. De autoriteiten hebben de lichamen van een moeder en haar vier kinderen aangetroffen. Dat melden meerdere media, waaronder de NOS en Het Laatste Nieuws.

Vader

De lichamen van de vrouw (35) en haar kinderen werden gisteravond, op eerste kerstdag, gevonden in een appartement in de stad Meaux. Dat ligt in de buurt van Parijs.

Degene die hier hoogstwaarschijnlijk verantwoordelijk voor is, is de vader. Na een klopjacht kon de man vanmorgen door agenten worden aangehouden. Hij werd gelokaliseerd in Sevran, een voorstad van Parijs op zo’n dertig kilometer van het huis waar het gebeurd is.

Beestachtig

Het Franse Openbaar Ministerie laat in het liveblog van de krant Le Parisien optekenen dat de lichamen rond 21.00 uur zijn gevonden gisteren.

De kinderen waren nog erg jong. Respectievelijke gaat het om kinderen van 10, 7 en 4 jaar, terwijl ook een baby van pas 9 maanden omgebracht is.

De moeder van de kinderen is evenals de twee oudsten met messteken van het leven beroofd. De jongsten zijn anders aan hun einde gekomen.

Geschreeuw

Een buurvrouw had op kerstavond nog contact met de moeder. Toen was er nog niets aan de hand. Maar in de nacht, of in de ochtend, werd er geschreeuw waargenomen.

De buurvrouw pakte daarop de telefoon en belde de moeder, maar die nam niet op. Pas in de avond, uren later, besloot de vrouw een kijkje te gaan nemen. Toen ze bij de woning kwam, trof ze bl0ed op de deur aan en op de deurklik. Daarop heeft ze de autoriteiten gebeld.

Bekende

Het OM bevestigt dat de vader een bekende is van p0litie en justitie. In 2019, vier jaar geleden, had hij ook al ingestoken op zijn vrouw. De vrouw besloot destijds om geen aangifte te doen.

Omdat de man ‘psychische klachten’ had, besloot het OM destijds om hem niet te vervolgen. Kort geleden zou de man (33) door zijn werkgever ontslagen zijn.

Scroll naar boven