Plussize model woedend op vliegmaatschappij: ‘Hoe kunnen jullie mij dit aandoen?’

Remy Bader

Remi Bader is een 26-jarig plussize model uit de Verenigde Staten. De dame met een (paar) maatje(s) meer vloog onlangs met vliegtuigmaatschappij Delta Air Lines en dat is haar allerminst goed bevallen.

De influencer bleek vanwege haar omvang niet in staat de veiligheidsgordel vast te kunnen maken en dat is volgens de woedende Bader de schuld van Delta Air Lines.

Remy Bader

Veiligheidsgordel

Via het sociale medium TikTok, populair onder jeugd, deelt Bader een video van de misstanden. Het worstelen met de veiligheidsgordel ligt dus aan de vliegmaatschappij.

@remibader And no I shouldn’t need to ask for an extender. It should just be easy! @delta ♬ Spaz – Mr. 2-17 & DRIPPY PRODUCTIONS

Jullie moeten het regelen

Bader is echt woest en richt zich in de video tot de directie van Delta Air Lines. ”Jullie moeten dit regelen. Ik zou niet om een verlengstuk moeten vragen. Het zou gewoon gemakkelijk moeten zijn!.”

Onder de video zijn zowel reacties te vinden van mensen met soortgelijke ervaringen (die zich achter Bader scharen), als comments van volgers die zich afvragen in hoeverre dit een fout van Delta is.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven