Papa zingt volkslied aan zijn baby die vervolgens de hele show in seconden steelt

Veel landen hebben mooie volkslieden, en één die veel mensen over de hele wereld waarschijnlijk herkennen, is die van Amerika. Maar het is geen gemakkelijk lied om te zingen.

In deze video horen we een vader die het volkslied van Amerika zingt. Maar hij is niet degene die alle aandacht krijgt – en je zult begrijpen waarom wanneer je de reactie van zijn baby ziet.
 
De video begint met een vader die met veel gevoel het Amerikaanse volkslied zingt. Maar er is iemand anders in de keuken die al snel alle aandacht pakt. Na een tijdje begint zijn babyjongen behoedzaam te zingen. De jongen heeft veel gevoel en lijkt te popelen om samen met zijn vader te zingen.

Een paar keer klinkt het bijna alsof de kleine man in staat is de tekst uit te spreken, wat niet zo gemakkelijk kan zijn voor iemand die zo jong is.

Het mooie duet gaat door, maar het ongeveer na 50 seconden wordt het echt geweldig. Plots tilt de baby beide armen in de lucht en zingt met volle kracht. Wat een prestatie!

Het is geweldig om het enthousiasme van deze baby te zien. Hij kijkt er echt naar uit om in de schijnwerpers te staan! Ik kan niet stoppen met lachen na het bekijk van onderstaande video:

Deel dit met je vrienden en familie die dit ook moeten zien!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven