Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt

Poepmessen bestaan tegenwoordig en blijkbaar hebben meer gezinnen het dan je denkt

Voor degenen die “groot” poepen en een beetje hulp nodig hebben om het af te breken, is het originele poepmes hier om al je ellende op te lossen. Wat begon als een viraal Reddit-gesprek, eindigde met het produceren van een product specifiek voor jouw gigantische stukjes poep.

De website beweert dat: dit nooit meer te verwarren is met een doosopener, dit poepmes is uniek – gemaakt van met metaal versterkt silicone. Het is sterk, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Wat inspireerde deze unieke eenvoudige uitvinding? Een gebruiker genaamd LearnedButt deed een bekentenis op Reddit die zei: ik was 22 jaar oud toen ik hoorde dat niet elk gezin een poepmes heeft. Mijn familie poept groot. Onze familie had een poepmes. Het was een oud, roestig keukenmes dat in de wasruimte aan een spijker hing en alleen voor dat doel gebruikt werd. Het was normaal om door de gang te lopen en iemand te laten roepen: “Hé, kun je me het poepmes geven?” Ik dacht dat het normaal was.

De reacties die volgden zijn te hilarisch voor woorden! Een gebruiker schreef: Een oud roestig keukenmes? Laten we hier eerlijk zijn. Dat is geen roest.

Een andere gebruiker schreef: Ik was zo blij toen ik hierover hoorde. Geen leugens. Ik dacht dat ik (en mijn broer) de enige waren die dit deden.

poepmes

Wat je verhaal ook is, blijkbaar zijn er heel veel mensen die wel een poepmes gebruiken en heel veel die dat niet doen. Maar voor degenen die dat wel doen, vermijd misschien het gebruik van de messen in de keuken en pak in plaats daarvan het originele poepmes, ja? We willen niet dat het in de verkeerde handen komt.

poepmes voor op de wc

Het poepmes is te koop voor nog geen 20 euro en is hier beschikbaar.

Gebruik jij een poepmes? Laat het ons weten in de reacties!

Laat een reactie achter

Scroll naar boven