Oppas heeft geen zin meer in baby’tje, laat het kind achter

Oppas heeft geen zin meer in baby'tje, laat het kind achter

Een vrouw is totaal in paniek geraakt nadat ze ontdekte dat haar nicht haar baby’tje heeft achtergelaten bij haar woning, terwijl ze zelf niet thuis was.

Oppas

Een Britse moeder ging onlangs een weekendje camperen. Ze vroeg haar nicht om een paar dagen op te passen. Maar dat is niet zo goed gelukt.

Haar nichtje werd namelijk al snel ‘moe’ van het kind en was er helemaal klaar mee. Ze besloot het baby’tje in een autostoel te zetten, voor de deur van de woning van de moeder.

Gelukkig kwamen de ouders van de moeder in de woning terwijl zij zelf weg was. De ouderen vonden het kind op de oprit na vier uur Het is aan hen te danken dat dit goed is afgelopen. Alhoewel, goed. De hele familie ligt inmiddels overhoop met elkaar, zo meldt The Mirror.

Geen berichten ontvangen

Tegen de Britse krant vertelt de moeder dat haar nichtje haar berichten had gestuurd, maar die ontving ze pas toen ze weer thuis was.

In de berichten is te lezen dat het nichtje geen verzoek deed, maar dat ze de vrouw puur ‘informeerde’ over dat ze de baby op de oprit had gezet.

Ze vertelt: ”Mijn man en ik waren aan het kamperen. Het was heerlijk weer, maar we hadden geen signaal in de bergen. We zijn vertrokken op 7 september, en kwamen 11 september weer thuis.”

”Terwijl wij er niet waren, besloot mijn nicht om mijn kind van acht maanden vast te binden in een autostoel en haar voor de deur te zetten. Dat gebeurde al op 8 september.”

”Ze heeft me berichten gestuurd, maar ik had geen signaal en heb dus ook niets ontvangen. Ik zou het nooit geweten hebben, totdat ik weer thuis was. Ik had geen mogelijkheid om haar te bellen, SMS’en of WhatsAppen. Ze had me alleen gestuurd dat ze mijn kind voor de deur had gezet.”

Stappen ondernemen

De moeder is niet van plan het hierbij te laten zitten. ”Ik zal aangifte doen van verwaarlozing. Mijn nichtje gaat hier niet mee weg komen.”

Scroll naar boven