Onthulling van Rachel over Monique zorgt voor discussie

De verwoestende uithaal van Rachel Hazes richting Monique Westenberg houdt de gemoederen flink bezig. De familie Hazes lijkt bezig te zijn met een heksenjacht.

Verhaal in Story

Rachel heeft deze week flink uitgehaald naar de ex-verloofde van haar zoon: “Monique mag in de villa blijven wonen, rijdt in een auto die André betaalt. Ze krijgt naast alimentatie voor kleine Dré elke maand geld voor haarzelf. Daartoe is André helemaal niet verplicht, omdat ze niet getrouwd waren en er niets op papier staat.”

Naast de dingen die Rachel nu opnoemt, betaalt André ook nog voor alle vakanties en huishoudelijke kosten. Monique heeft zelfs een werkster thuis op kosten van André en dat zit Rachel behoorlijk dwars. “Monique mankeert niets aan haar handen. Ga eens werken voor je geld, denk ik dan!”

Op het internet zijn de reacties verdeeld, hoewel het grootste gedeelte van de mensen het opneemt voor Monique. Nog opmerkelijker is het feit dat ‘de boze stiefmoeder’ Rachel wel heel positief is over de nieuwe liefde van haar zoon: “Ze maakt hem een gelukkiger mens. Ik zie aan alles bij André hoe happy hij is. Hij is weer helemaal zoals ik en anderen hem altijd gekend hebben.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven