Officiële Ajax-radio denkt dat de microfoon uitstaat, verslaggevers doen absurde uitspraken over spelers

Officiële Ajax-radio denkt dat de microfoon uitstaat, verslaggevers doen absurde uitspraken over spelers

Ajax Radio, dat op officiële kanalen van de voetbalclub verslag doet van wedstrijden, heeft vandaag fouten gemaakt die ze vermoedelijk op ontslag komt te staan.

Microfoon

Het duo dat in stadion De Galgenwaard van FC Utrecht verslag deed, had niet in de gaten dat hun microfoons nog aan waren en lieten zich helemaal gaan.

In een fragment dat hard rondgaat op sociale media, doen de verslaggevers bizarre uitspraken over meerdere spelers. En dat komt hen vermoedelijk duur te staan.

Officiële Ajax-radio denkt dat de microfoon uitstaat, verslaggevers doen absurde uitspraken over spelers

Supporters die geen televisie hebben, of geen ESPN, of gewoon van de radio houden hebben de optie om elk Ajax-duel via de Ajax Radio te beluisteren. Dat kon vandaag ook.

Helaas voor de supporters konden de Amsterdammers wederom niet winnen. Tegen mede-degradatiekandidaat FC Utrecht werd het 4-3 voor de thuisploeg.

Hebben niks door

De grap kwam na afloop, toen de verslaggevers dachten dat ze niet meer hoorbaar waren. Omdat Ajax alweer niet won waren de verslaggevers not amused.

De microfoon stond echter nog aan. Eerst kreeg Steven Bergwijn er van langs. ”Die schoot hem zo slecht in. Hij zou te goed zijn voor de Eredivisie. jaagt de bal naar een andere planeet.”

Jens Toornstra

Jens Toornsta, ex-Feyenoorder, wordt ook niet gewaardeerd door de verslaggevers. ”Hoe kan hij zo vrij staan? F*cking Jens Toornstra. Alle kleine details helpen mee aan deze zwarte tijd. F*cking Jens Toornstra.”

En dan weer even terug naar aanvoerder Bergwijn, die er na afloop weer als een zoutzak bijstond voor de camera. ”Meteen afscheid van nemen in de winterstop.”

Bergwijn wordt veel gelinkt aan clubs in Saudi-Arabië. Daar moet Ajax dus afscheid van nemen volgens de verslaggever. Ja, gelijk, gelijk.”

Maurice Steijn

In de tussentijd wordt Maurice Steijn elke dag een jaar ouder. Tenenkrommend was dan ook het gedrag van de coach, die de hele wedstrijd net deed alsof hij heel blij was.

Dat kunnen we de Hagenaar niet kwalijk nemen. Hij heeft een lucratief contact dat hij echt niet gaat inleveren. Wanneer Ajax van hem afwil, krijgt hij tonnen zoniet miljoenen mee. No way dat hij er zelf een einde aan maakt. En gelijk heeft hij. Toch is de kans groot dat Steijn de kerst niet haalt.

 

Scroll naar boven