Koppel gaat naar de sauna en belandt ineens in een seksfeest van 200 man

Woman Relaxing on Jacuzzi

Een koppel dat naar een nudistenresort ging genaamd ‘Disneyland voor volwassenen’, heeft tegenover de DailyStar onthuld wat er gebeurde tijdens hun bezoek.

Sauna

The Sea Mountain Nude Resort and Spa, met locaties in Las Vegas, Nevada, Palm Springs en Californië, staat te boek als een ‘Playboy Mansion-feest’.

Woman Relaxing on Jacuzzi

Iedereen kan er naar binnen en koppels wordt een sensuele sfeer geboden. Kleding is ten strengste verboden. Gasten mogen intiem worden waar ze maar willen.

Bezoekers kunnen elkaar leren kennen in de jacuzzi, mineraalbaden of 24-uurs dansclubs – waar de dresscode ‘lingerie of minder’ is en stripperpalen en gemeenschappelijke bedden een ‘sensuele’ sfeer bieden. En volgens eigenaar Dewey Wohl is het ‘exclusieve’ en ‘sexy’ resort zelfs een hit onder celebs.

Het zijn echter niet alleen maar bekende mensen die hier even komen genieten. Onder de gasten bevinden zich ook mensen zoals jij en ik.

Waar een bezoek aan deze saunaclub normaliter privé blijft, is er nu een anonieme gast van in de zestig die zijn ervaringen deelt via Tripadvisor.

Wij wisten nergens van

De man schrijft hoe hij samen met zijn vriendin, die in de 50 is, naar het resort ging voor een ontspannen dagje sauna. Maar binnen een paar minuten werd al duidelijk dat het anders ging uitpakken.

”Wij gingen twee weken geleden naar de locatie in Las Vegas. We arriveerden rond 21.00 uur en gingen rustig naar een sauna toe.”

”Daar lagen meerdere mensen met elkaar te rollebollen. Ik wist niet wat ik zag.” Maar het werd nog wilder, want de man en zijn vrouw belandden uiteindelijk in een orgie van 200 mensen.

Orgie

”In het zwembad, in de jacuzzi; echt overal lagen mensen te wippen. Ergens tussen de 100 en 200 mensen. Alles door elkaar ook.”

”Lang, kort, chubby (zoals ik), jong, oud. Iedereen deed het met elkaar. Ik keek mijn vrouw aan en we besloten maar mee te doen.”

”Wij hadden dit nooit verwacht, maar het was echt te gek. We hebben het ook met anderen gedaan en kunnen niet wachten om nog een keer te gaan.”

Scroll naar boven