Nicol heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Nicol heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Nicol Kremers staat bekend als een mannenverslinder. Na Peter Gillis werkte ze er een paar af, maar ze ook daadwerkelijk vasthouden blijkt erg moeilijk voor de moeder van vier kinderen. Nu heeft ze een foto gedeeld van haar nieuwste verovering.

Luchtbedje

Vrijwel meteen nadat het uit ging tussen Massa is Kassa multimiljonair en Nicol. nam laatstgenoemde haar intrek bij een barbier genaamd Mike.

In plaats van een kasteel, werd het een salon. In plaats van een hatseflats-bed, werd het een luchtje in een achterkamertje van een kapperssalon.

Na een paar dagen had Mike al genoeg van Nicol en wees haar de deur. Kremers treurde niet lang en had binnen no time alweer een ander.

Het ging om de zoon van zangeres Hanny. Die was daar niet erg over te spreken en sprak dit duidelijk uit via Instagram. Gelukkig voor haar duurde ook dat niet lang.

Nieuwe liefde

Eind goed al goed, zou je denken. Nicol verblijft al weken in Marbella. Eerst lanceerde ze daar een nieuwe manier om aan geld te komen, namelijk via SnapChat Premium.

Ook lekte er een video waarin te zien was dat Nicol ook niet bepaald vies is van vrouwenliefde. Maarrrr nu is er meer want op Instagram zien we iets moois.

Nicol is er erin geslaagd een man voor zich te winnen. Het gaat om ene Nick Bastiaansen. Hoe we dat weten? Nicol heeft de arme jongen getagged in haar bericht.

Nicol heeft een nieuwe vriend en dat is een hele bekende

Helaas heeft hij een privéaccount, dus we kunnen verder geen informatie vinden over hem. Dat is dan weer jammer. Toch denken de juicekanalen dat hij vrij bekend is (bij haar) Hij kust Nicol innig en zo te zien wordt ze daar ontzettend blij van.

We wensen Nicol en Nick fijne dagen samen!

Scroll naar boven