Nicol gooit heftige video online en krijgt talloze haatreacties

Brekend nieuws: 'Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald'

Nicol Kremers kennen we natuurlijk allemaal. De ex-vriendin van Peter Gillis is bekend geworden door de miljonair om haar vinger te vinden. 

Nu de relatie voorbij is, teert Nicolleke leer door op haar bekendheid. Ze is inmiddels een avontuur op AlleenFans gestart en harkt tonnen binnen.

We kunnen dus niet zeggen dat ze het verkeerd heeft aangepakt. Alhoewel…De laatste tijd lijkt Nicol geen grenzen meer te hebben.

Zoenen met vrouw

Zo waren er geruchten dat het op de Kamasutrabeurs in Utrecht helemaal fout ging met wit poeder. Enkele dagen later zag een spion haar in een cafeetje in Eindhoven.

Ook dat ging niet helemaal lekker. Nicolleke was volledig van de kaart en had zelfs wit poeder op haar neus laten zitten. De reacties die daarop kwamen, waren zeer heftig.

Nicol, die zichzelf ‘een succesvolle zakenvrouw’ noemt, kwam afgelopen week alweer negatief in het nieuws. Er lekte een video uit waarin ze innig kuste met een vrouw.

Nu blijkt de vrouw afkomstig te zijn uit Spanje en hetzelfde beroep uitoefent als Nicol, namelijk wulpse foto’s droppen op AlleenFans.

Marbella

Momenteel is Nicolleke even op vakantie. Ze verblijft in Marbella, waar ze volop lijkt te genieten. In een gelekte video zien we Nicol in bikini een sigaar roken.

Ze had zelf waarschijnlijk veel leuke en lieve berichtjes verwacht, maar het tegenovergestelde is gebeurd. Nicol ontvangt alleen maar haatreacties.

Iemand schrijft: ”ies wijf, vinden je kinderen vast leuk.” Een andere persoon reageert: ”Je maakt je compleet belachelijk.”

We kunnen (helaas) niets anders dan concluderen dat Nederland een beetje klaar is met Nicol, al lijkt ze dat haar avontuur op AlleenFans en het geld niet zoveel uit te maken.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Scroll naar boven