Scholiere (16) trouwt met burgemeester (65): ”Liefde van mijn leven”

Scholiere (16) trouwt met burgemeester (65)

De 65-jarige Braziliaanse multimiljonair Hissam Hussein Dehaini is onlangs getrouwd met een meisje van net 16. In het Zuid-Amerikaanse land is dat blijkbaar legaal.

Dehaini, die burgemeester was, krijgt inmiddels zoveel haatreacties dat hij is afgetreden als burgemeester. Dat meldt de Telegraaf.

Dehaini is een zakenman met een vermogen van ongeveer 2.5 miljoen euro. De man trouwde al zes keer en heeft al 16! kinderen. Scholiere (16) trouwt met burgemeester (65)

Op 15 april jongstleden trouwde hij voor de zevende keer. Zijn bruid heet Kauane Rode Camargo, een tiener die als winnaar uit een schoonheidswedstrijd voor kinderen kwam.

Net 16

Het meisje was op 11 april net 16 geworden. In Brazilië zijn huwelijken vanaf 16 jaar legaal, mits de ouders er toestemming voor geven.

Op Instagram laat Kauane weten dat haar huwelijksdag ‘de gelukkigste dag uit haar leven’ was. Ze post een foto en schrijft daarbij: ”De grote liefde van mijn leven.”

Corrupt

Vlak na het huwelijk kwam naar buiten dat Dehaini, burgervader van het stadje Araucária, twee familieleden van zijn bruid had gepromoveerd.

De moeder van het meisje, die al voor de gemeente werkte, ging ineens het driedubbele verdienen. Ook de tante van het meisje krijg een riante baan.

Het huwelijk heeft ontzettend veel ophef veroorzaakt. Het dreigt helemaal mis te gaan en Dehaini heeft ontslag genomen als burgemeester.

De twee gepromoveerde vrouwen zijn uit hun functies ontheven.

Scroll naar boven