Nicol deelt nieuwe heftige details: Dit is de totale ondergang van Peter

Groot nieuws: Massa is Kassa van de buis gehaald

Peter Gillis heeft oprecht een vervelende week achter de rug. De Massa is Kassa multimiljonair ziet zijn imperium in rap tempo afgebroken worden door verschillende schandalen. En nu lijkt de genadeklap te zijn gegeven.

Nicol

Laten we beginnen bij het begin van deze week. Peter krijgt te horen dat zijn ex-vriendin Nicol Kremers alsnog aangifte tegen hem gaat doen. Zij zou meermaals klappen van ‘die bolle’ hebben gekregen tijdens hun relatie.

Recent stuurde Nicol foto’s naar Patty Brard waarop te zien was hoe gehavend haar gezicht eruit zag. Ook haar been vertoonde een blauwe plek. Volgens Nicol was ze afgeranseld door Peter.

De miljonair moet zich op 29 augustus sowieso melden voor de rechter. Vorig jaar vond er ‘iets’ plaats tussen hem en Nicol.

Peter krijgt vreselijk nieuws te horen: ''Dit is zijn ondergang''

OM

Hierbij zou Kremers in haar neus en rug gebeten zijn door Gillis. Ook zou hij haar tegen een muur hebben geduwd en aan haar oor, armen en haren hebben getrokken. Daarvan verdenkt het OM hem tenminste.

Nicol wilde hem in eerste instantie sparen, maar beweert nu dat ze alleen een belastende verklaring heeft afgelegd omdat ze het in haar broek doet voor Peter. Ze is bang dat hij haar iets aandoet.

Twee dienders die ter plaatse waren gekomen tijdens bovenstaand gebeuren, vonden hun waarnemingen echter dusdanig erg, dat zij aangifte tegen Peter hebben gedaan.

10 aangiftes

Kremers heeft inmiddels advocaat Sebas Diekstra in de arm genomen. Die moet haar bijstaan bij zowel de aangifte als het verdere verloop van het proces.

Want wat blijkt? Waar Nicol de hele tijd stil is geweest, blijkt ze nu ineens toch te willen praten. Sterker nog, ze doet 10 aangiftes tegen hem.

TIEN STUKS! Volgens advocaat Bram Moszkowicz ziet het er slecht uit als deze allemaal bewezen verklaard worden. ”Dan heb je het over een celstraf van maandenlang.”

Hij denkt dat alle aangiftes op een stapel worden gegooid en denkt dat de datum van 29 augustus niet gehaald wordt. Dan wordt het dus uitgesteld.

Vakantiepark dicht

Alsof dat nog niet genoeg stress oplevert voor Peter, kreeg hij deze week ook te horen dat zijn Belgische vakantiepark Blauwe Meer in Lommel moet opdoeken. Dat bepaalde een rechter.

De gemeente vindt dat er sprake is van misstanden met arbeidsmigranten en vindt ook dat de woonkwaliteit op het park “erbarmelijk” is.

Dat was echter niet genoeg om een sluiting af te dwingen. Gelukkig voor de gemeente was Peter vergeten de erfpacht te verlengen in 2019. Dat werd door de gemeente aangegrepen om Gillis eruit te laten gooien.

De rechter heeft besloten dat hij twaalf maanden de tijd heeft om op te krassen. Daarna moet hij alles kosteloos overdragen aan de gemeente. Elke dag dat het park langer open blijft, kost hem 1.000 euro.

Andere parken

En dan zijn er ook problemen met andere parken, zoals die in Valkenburg. Peter kocht daar een camping, maar die is nooit opengegaan.

De gemeente wilde namelijk eerst weten of hij door de integriteitstoets zou komen. Daar kwam uit dat er vermoedens bestonden dat de vergunningen zouden worden misbruikt voor doeleinden uit de onderwereld.

Ook zijn park in Soerendonk loopt niet lekker. De horeca blijft daar dicht. De gemeente wil het liefst een vergunning voor het gehele park vragen, dus inclusief de horeca. En dat betekent sluiting.

Bij RTL Boulevard aan tafel vinden ze in ieder geval dat het er niet best uitziet voor Peter.

Veel geld

“Ja, hij heeft veel centjes. Maar hij is het ook snel aan het verbrassen. En als zo’n park dicht blijft gaat het snel met dat geld”, aldus Rob Goossens.

Die heeft Peter ook om een reactie gevraagd, maar Gillis wil alleen kwijt dat zijn advocaat de stukken bestudeert.

Scroll naar boven