”Ik ben woest: mijn buurman legde een muilkorf voor de deur en die is niet voor mijn hond”

''Ik ben woest: mijn buurman legde een muilkorf voor de deur en die is niet voor mijn hond''

Voor de echte sappige verhalen op het internet, moet je tegenwoordig op Reddit zijn. Ook op Facebook zijn pareltjes te vinden. Zo schrijft een vrouw dat ze in shock raakte door een wel heel aanstootgevend cadeau van haar buurman.

De vrouw, afkomstig uit het Britse Charnwood klaagt in de Facebookgroep ‘Spotted Rothley’ over een ongepast cadeau. Ze deelt daarbij een foto van een muilkorf die voor de deur ligt.

Bij een muilkorf denk je natuurlijk direct aan een hond, maar niets blijkt minder waar. De vrouw schrijft: ”Wie dumpte dit voor mijn deur? Kan je het komen ophalen?”

Mensen die onder de post reageren, hebben het idee dat degene die hierachter zit wellicht een verborgen boodschap aan de vrouw wil overbrengen.

Burenruzie

Sommige mensen suggereren dat de muilkorf misschien wel voor de vrouw bestemd is. Gek genoeg beaamt ze dat. Ze zegt dat haar hond nooit blaft.

Wel zijn er mensen met wie ze het aan de stok heeft in de buurt. Het zou dus goed kunnen dat de muilkorf bedoeld is om haar het zwijgen op te leggen.

Ze schrijft: ”Dit lijkt me een zeer onbeleefde manier van handelen en misschien moet u nog eens nadenken over hoe u nu precies omgaat met zaken die er niet zijn.”

De razende hondenliefhebber heeft nog een vermoeden: misschien wil de gever haar wel gewoon in bed lokken en haar de muilkorf opzetten, als een soort van fetisj.

Scroll naar boven