Melissa gebruikt haar moeders speeltje maar schrikt als ze goed naar de vorm kijkt

Melissa gebruikt haar moeders speeltje maar schrikt als ze er goed naar kijkt

Een vrouw die op het huis van haar ouders paste terwijl zij een weekendje weg waren, heeft de fout van haar leven gemaakt.

Schoenendoos

Melissa, die haar verhaal doet in de podcast ‘Help, I S*xted My Boss’, vertelt in de uitzending dat ze in de woning van haar ouders een schoenendoos zag staan onder het bed.

Naar eigen zeggen besloot ze erin te kijken en vond een speeltje van haar moeder. Uit nieuwsgierigheid besloot Melissa het ding te gebruiken.

In de uitzending zegt ze: ”Ik heb een verwoestend dilemma. Ik pas momenteel op de woning van mijn ouders, die een week op vakantie zijn.”

”Op de eerste avond, na een paar glazen wijn, wilde ik mijn telefoon opladen. Toen ik met de oplader naar een gat zocht in de muur, voelde ik een doos. Het bleek een schoenendoos.”

Melissa gebruikt haar moeders speeltje maar schrikt als ze er goed naar kijkt

Voordat Melissa uit kan praten wordt ze onderbroken door co-host William Hanson. ”Oh nee, kijk niet in de schoenendoos onder het bed.” Daarna gaat het verhaal verder.

Vriendje op batterijen

”Besef hoe erg ik schrok toen ik mijn moeders extreem lange en zeer realistisch ogende vriendje op batterijen aantrof. Ik weet het: ik had er niet aan moeten zitten, maar mijn nieuwsgierigheid won het op dat moment en ik heb hem beetgepakt.”

”Ik was alleen en had veel zin. Daarnaast was ik ondersteboven van het formaat dat ik in mijn handen had. Ik heb het ding gewassen, aangezet en ingebracht.”

Volgens Melissa deed het speeltje precies wat het moest doen. ”Ik heb het langste en meest gedenkwaardige orgasme uit mijn hele leven gehad.” Maar dat was misschien iets te gedenkwaardig.

Melissa gebruikt haar moeders speeltje maar schrikt als ze er goed naar kijkt
Achieffoto-niet Melissa

Clone a Willy

Melissa wil er ook ‘zo eentje’ en kijkt naar de naam van haar batterijslurpende nieuwe vriend. En dan komt de aap uit de mouw. Het blijkt een ‘Clone a Willy’.

”Ik kwam erachter dat ik heftig ben klaargekomen door een replica van de jongeheer van van mijn vader. Hoe kan ik hier mee verder leven?”

De podcastmakers zijn stomverbaasd. De presentator, Jordan North, kan zijn oren niet geloven. Hij is zo in shock dat hij alleen nog maar uit kan brengen: ”Ik moet hier weg en wil stoppen met podcast. Dit verhaal is te krankzinnig voor woorden en ik wou dat ik het nooit gehoord had.”

Meer lezen? Onderstaand het originele artikel, gepubliceerd bij DailyStar:

Scroll naar boven