Meilandjes in tranen na verschrikkelijk nieuws

Pension Meilandjes na twee maanden al gesloten

Iedereen die de Meilandjes op televisie kijken, heeft kunnen zien dat ze druk bezig zijn met de renovatie van hun splinternieuwe pension Code Rose. Dat zou morgen open gaan, met de nadruk op zou. Het feest gaat namelijk niet door.

Code Rose

Zoals gezegd hebben de Meilandjes, met behulp van de nodige professionals, keihard gewerkt in hun nieuwe pension. Dit zodat ze snel gasten kunnen ontvangen.

Maar nu, een dag voor de opening, hebben ze van de gemeente Noordwijk dramatisch nieuws gekregen. De gemeente wil namelijk geen vergunning verlenen. En dat betekent dat er dus ook geen gasten mogen komen, tot teleurstelling van de gehele familie.

Zware klap voor de Meilandjes: ''We zijn kapot van verdriet''

Wisten wij niet

Maxime vertelt aan Shownieuws dat de gemeente als voorwaarde stelt dat er ook gewoond moet worden in het gedeelte dat geschikt is om te wonen.

Volgens Maxime was de familie hier helemaal niet van op de hoogte. ”Het is aan ons verkocht als een pensioen. Wij wisten niet dat je hier ook moet wonen.”

Martien is des duivels. Hij heeft meteen RTL Boulevard gebeld om steen en been te klagen. ”Ik vind het schandalig dat wij een dag voor de opening dit telefoontje van de gemeente krijgen. Ik ben helemaal kapot en heb er geen woorden meer voor.”

Oplossing

Toch lijkt er een oplossing in de maak, bedacht door Erica en Martien. Laatstgenoemde gaat weg bij Erica en gaat tijdelijk in het woongedeelte wonen van het pension.

Daarmee hopen de Meilandjes dat de gemeente alsnog overstag zal gaan en de benodigde vergunning zal verlenen. Dit zal echter niet morgen zijn.

De Telegraaf heeft contact opgenomen met de gemeente Noordwijk, maar die nemen de telefoon niet op en zijn ook niet bereikbaar voor enig commentaar.

Beeld: Screenshot YouTube – Meilandjes

Scroll naar boven