Groot schandaal: BN’er (23) probeert tienermeisje naar huis te lokken

Groot schandaal: BN'er (23) probeert klein tienermeisje naar huis te lokken

Er is weer een nieuwe rel van ongekende omvang rondom een bekende Nederlander in aantocht. En die is niet mals. Radiozender Slam sprak namelijk een luisteraar, die iets heel erg opmerkelijks kwijt wilde. Ze krijgt namelijk ‘foute berichten’ van een BN’er.

‘Wil je het zien?’

De presentator van Slam vraagt lukraak aan wildvreemde mensen of ze in hun DM’s (direct messages) op Instagram mag kijken. Daarop zegt een meisje, die veel berichten van mannen zegt te ontvangen: “Soms heb ik wel bekende mensen in de berichten. Moet ik het je laten zien?”

Ze vervolgt: “Maar eigenlijk expose ik ze dan wel hè? Ken je hem?” Daarna laat ze haar inbox aan een vriend zien. Ze vertelt niet om welke bekende Nederlander het gaat. Maar de toon is natuurlijk al gezet. Daar gaat een flinke rel uit voorkomen en dat weet het meisje ook.

Foute dingen

Volgens het meisje, die zelf net 15 geworden is, weet de Bekende Nederlander is kwestie dat zij 8 jaar jonger is dan hij. ”Het is zeg maar: ik ben 15 en hij is 23 en hij weet dat ik zo jong ben. Hij vraagt me ook heel vaak om af te spreken enzo.” Op de vraag of hij ook ‘foute dingen’ stuurt, antwoord ze met ‘ja’.

Coldeweijer

Wat iedereen natuurlijk wil weten, is om het wie het gaat. Welke BN’er verlaagt zich tot het sturen van foute berichten aan kinderen? Op het antwoord zullen we vermoedelijk niet lang hoeven wachten. De vraag is niet of Yvonne Coldeweijer erop zal duiken, maar wanneer.

Het interview met het meisje kun je hieronder bekijken:

@slamofficial Oh nee… Wie is het?! 🙄 #SLAM #mensenmening #exposed #dm #slideinthedms #violation #fy #fyp #voorjou ♬ original sound – slamofficial

Scroll naar boven