Meerdere kinderen ernstig gewond na vreselijke aanval door loslopende hond

Meerdere kinderen ernstig gewond nadat loslopende hond hen aanvalt

Schokkend nieuws vanuit Badhoevedorp, waar een loslopende en agressieve hond twee kinderen zwaar heeft verwonden. Het incident gebeurde al op 2 januari van dit jaar, maar komt nu pas naar buiten. De moeder van de kinderen is woedend.

De kinderen waren aan het fietsen, toen ze uit het niets werden aangevallen en gebeten door een hond. Volgens iemand die de correspondentie bij de politie voor zijn rekening neemt waren de kinderen ernstig gewond en moesten zij direct naar de dokter voor behandeling.

‘Politie deed niets’

De jongens van 11 en 13 hebben aangifte gedaan, maar volgens de moeder van de kinderen deed de politie er niets mee. Daarom heeft ze de gemeenteraad van Haarlemmermeer aangeschreven. Dat heeft geholpen. Maar liefst zeven partijen hebben de burgemeester om opheldering gevraagd.

Burgemeester bezoekt slachtoffers

Burgemeester Schuurmans heeft foto’s gezien van de verwondingen en heeft deze ‘met afschuw’ bekeken. Gisteren is ze bij de kinderen op bezoek gegaan. ”Het gaat naar omstandigheden goed met ze. De eigenaar van de betrokken hond is direct een aanlijn- en muilkorfgebod opgelegd.”

Hoewel de moeder van de kinderen niet tevreden is over de afhandeling door de politie, zegt de burgemeester dat ze niet kan inschatten of de politie fouten heeft gemaakt. De politie zelf beweert dat de aangifte gewoon in behandeling genomen is.

Scroll naar boven