Langste man ter wereld ontmoet de kleinste man ter wereld

Sultan Kosen is de langste man ter wereld. De reus is maar liefst 2 meter en 51 centimer lang. In 2014 ontmoette hij de kleinste man ter wereld, de Nepalees Chandra Bahadur Dangi. Aan Ladbible vertelt Kosen nu over die ontmoeting.

‘Vertrapgevaar’

Hij vond de ontmoeting erg moeilijk. ”Ik was erg bezorgd dat ik op hem zou gaan staan”, aldus Kosen. ”Ik heb zelfs aan meerdere mensen gevraagd of ze ervoor konden dat Dangi niet te dicht bij me in de buurt zou komen om te voorkomen dat ik hem zou vertrappen.”

”Ook heb ik geen woord gehoord van wat hij zei. Hij sprak voortdurend, maar ik heb zijn stem niet eens gehoord”, aldus Kosen die de meeting eigenlijk maar niks vond. Desondanks is onderstaande foto natuurlijk wel schitterend:

Langste man ter wereld ontmoet de kleinste man ter wereld

Scroll naar boven