Martien Meiland maakt zeer ernstig nieuws bekend

Pension Meilandjes na twee maanden al gesloten

In Nederland kennen we Martien Meiland natuurlijk van zijn bekende uitspraak ‘wijnen, wijnen, wijnen’. Alcohol speelt ook een prominente rol in het populaire televisieprogramma Chateau Meiland. Maar nu is Martien er klaar mee.

Gestopt

De realityster heeft zelfs een eigen wijnmerk. Maar nu laat hij weten dat hij cold turkey is gestopt met drinken. ”Al sinds 1 januari”, zo laat hij weten aan weekblad Story. Hij voelt zich inmiddels veel beter. ”Sinds ik niet meer drink ligt ik soms al rond half negen ’s avonds in bed.”

”Ik hoop dit de rest van mijn leven vol te houden. Ik voel me veel energieker en dat kan ik erg goed gebruiken.” Toch komt de aap alweer uit de mouw, want Martien is eigenlijk toch niet helemaal gestopt. ”Op speciale gelegenheden drink ik nog wel, zoals een boekpresentatie. En in het weekend. In principe drink ik dan ook niet”

Dochters huilen om verslaafde vader

In de biografie van Maxime Meiland onthult ze overigens ook dat de familie het moeilijk heeft gehad met het drankgebruik van hun vader. Twee jaar geleden werd er voor het eerts over gesproken. ”Toen hebben wij het er wel over gehad en hebben Montana en ik voor het eerst heel erg gehuild.”

Het gesprek haalde overigens weinig uit. ”Hij moet dan ook wel huilen, maar dan zegt hij uiteindelijk toch nog: ‘Ik weet dat ik te veel drink, maar mijn vader dronk sterke drank, dus op zich valt het bij mij nog wel mee.’ Dat is dus altijd zijn excuus.”

 

Scroll naar boven