Wereldberoemde zanger (46) plotseling heengegaan

Wereldberoemde zanger (46) plotseling heengegaan

De muziekwereld is in diepe rouw, nu bekend is geworden dat Paul Cattermole van ons is heengegaan. De zanger was onderdeel van de mega populaire Britse popgroep S Club 7 en is slechts 46 jaar oud geworden.

De band en de familie hebben het 0verlijden bevestigd via sociale media. De familie van Cattermole vermeldt er expliciet bij dat de oorzaak op dit moment onbekend is.

”Paul werd gisteren, 6 april 2023, gevonden in zijn woning te Dorset en is later die middag doodverklaard”, zo schrijven de familieleden. Hoewel de oorzaak onbekend is, heeft de politie al wel met zekerheid kunnen stellen dat er geen verdachte omstandigheden waren.”

Band kapot

De band meldt via Twitter ’kapot’ te zijn van het overlijden van hun ’broer’. ”Er zijn geen woorden om het diepe verdriet en het verlies dat we allemaal voelen te beschrijven”, schrijft de band bij een foto van Cattermole. ”We hadden zoveel geluk dat we hem in ons leven hadden en zijn dankbaar voor de geweldige herinneringen die we hebben.”

Het wegvallen van Cattermole komt enkele weken nadat S Club 7 had aangekondigd met een reünie te komen. S Club 7 is 25 jaar geleden, in 1998 opgericht. De groep rond Cattermole, Tina Barrett, Jon Lee, Hannah Spearritt, Bradley McIntosh, Rachel Stevens en Jo O’Meara zou elf concerten in het Verenigd Koninkrijk gaan geven.

Bring It All Back

De groep brak eind jaren negentig in eigen land door met de hit Bring It All Back. In 2000 bereikte het lied ook Nederland en kwam het tot de derde plaats in de Single Top 100. Daarna scoorde de groep ook hits met S Club Party en Two In A Million. In Nederland werd het vervolgens stil rond S Club 7 maar in het VK bereikten de zeven nog tot 2003 diverse keren de hitparade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by S Club 7 (@sclub7)

Scroll naar boven