Dominique (44): ”Ik heb een affaire met een vrouw die zwanger is van iemand anders”

Dominique (44): ''Ik heb een affaire met een vrouw die zwanger is van iemand anders''

Sommige mensen komen terecht in een situatie waar ze liever niet in zitten. Dominique (44) werd verliefd op een vrouw die op dat moment al een relatie heeft. Inmiddels hebben ze al twee jaar een affaire en is de vrouw zwanger van haar partner. Toch gaan ze ermee door.

Werken

Tegen het oudermagazine JMouders legt Dominique uit hoe het zover heeft kunnen komen. ”In november 2021 had ik een gesprek bij een nieuwe werkgever. Toen ik het kantoor binnenkwam, zag ik haar direct zitten naast de leidinggevende. Een mooie blondine met een lekker lichaam en een mooie lach.”

”Ik was direct hoteldebotel. Ze was open en spontaan. Op dat moment voelde ik al dat er iets zou gaan gebeuren tussen ons. Tijdens het gesprek sprak ik eigenlijk alleen maar met haar. De leidinggevende deed wel pogingen om ertussen te komen en soms lukte dat.”

”Nadat het gesprek afgelopen was, was ik volledig van slag. Deze mooie dame is 15 jaar jonger dan ik en ik voelde vlinders in mijn buik.”

”Twee maanden later begon ik op haar afdeling en we spraken voortdurend tegen elkaar. De klik werd steeds intenser. We begonnen toen ook af te spreken buiten werktijd. We kookten samen en hadden ellenlange gesprekken. We gingen echter nog niet verder. We waren allebei een beetje bang om toe te geven.”

Afscheid

”Vier maanden later werd ik overgeplaatst naar een andere afdeling. Ik zat vol emoties, maar een paar dagen later kreeg ik een belletje. Ze wilde met me praten omdat we beide gevoelens voor elkaar hadden. Het probleem was dat zij een relatie had en samenwoonde met haar vriend.”

”Alles moest stiekem en daarom spraken we af in het bos. We waren bang om gezien te worden. Daar gaven we uiteindelijk toe dat we stapelgek zijn op elkaar. Toen ze me vroeg wat ik wilde doen antwoordde ik: ”Ik wil je kussen, urenlang en voor altijd.”

Affaire

”Ik pakte haar vast en kuste haar. Eerst onwennig maar daarna met meer passie. Verder gingen we niet, omdat ik vond dat zij de move moest maken. Zij zat immers opgescheept met haar vriend. We bleven daarna afspreken en deden leuke dingen, maar we begonnen het ook te doen met elkaar.”

”De vonken spatten eraf. Alles klopte en het ging vanzelf. Ze zei zelfs tegen me dat ze van me hield en dat ik degene ben die ze wilde.”

”Toch voelde ze zich schuldig en ze wilde haar vriend ook niet verlaten. Volgens haar had ze een uitstekende relatie en haar vriend betekende veel voor haar. Al geloof ik dat niet helemaal, want anders ga je niet vreemd lijkt me. Maar goed, wat zij wil weet je.”

”We zagen elkaar steeds vaker. Eerst buiten, maar daarna boekten we hotelletjes. Ze zei dan dat ze bij een vriendin sliep en haar vriend had niks door.”

Betrapt

”Tot we op een gegeven moment werden betrapt in een hotel door een bekende van haar. Ze moest het toen wel aan haar vriend vertellen, maar ze zei tegen hem dat we alleen maar hadden gezoend. Hij geloofde haar en opnieuw besloot ze bij hem te blijven. Ik denk dat ze hem geen pijn wilde doen en ze had het met hem ook goed voor elkaar. Bovendien drong ik niet aan om hem te verlaten, hoewel ik dolgraag met haar een bestaan zou willen opbouwen.”

”Van haar vriend mocht ze daarna natuurlijk geen contact meer met mij hebben, maar we zijn gewoon doorgegaan. We wilden ons contact niet opgeven, ook al weten we dat het beter zou zijn om elkaar alleen als vrienden te zien, wanneer we samen zijn liggen we binnen een half uur al in elkaars armen.”

Zwanger

Inmiddels hebben we al bijna twee jaar een affaire. Ik had haar wel eens gezegd dat ik kinderen wil. Het deed me verdriet dat ze haar vriend niet wilde verlaten en ik vond het ook niet leuk dat ze het thuis met haar vriend deed.”

”Enkele weken geleden voelde ik dat er iets anders was. Ik zei tegen haar: je bent zwanger, ga een test halen.” Ze wist het toen nog niet, maar ze bleek inderdaad in verwachting. Toen ik dat hoorde moest ik heel hard huilen. Het kind is van hem, want wij doen het veilig.”

Dominique (44): ''Ik heb een affaire met een vrouw die zwanger is van iemand anders''
Foto: Caleb Oquendo

Ondertussen gaan we gaan gewoon door met onze gesprekken aan de telefoon en ze komt ook nog steeds langs. Ik weet niet meer wat ik ermee moet. Ik hou van haar, maar zij houdt van twee mannen. Zelf blijf ik wel trouw aan haar. Sterker nog, ik heb voor het eerst geen behoefte aan andere vrouwen, wat ik eerder wel altijd had. Ze is mijn soulmate, maar niemand weet van onze affaire en het voelt alsof er geen weg terug is. Stoppen lukt niet en eerlijk zijn ook niet, want dan zou uitkomen dat ze al bijna twee jaar tegen iedereen liegt.

Thuis doet ze alsof ze de perfecte vriendin is. Ze zorgt voor iedereen om haar schuldgevoel te compenseren maar niemand ziet wie ze echt is. Ze is kwetsbaar, maar alleen als ze bij mij is ontspant ze, dan is ze echt zichzelf.”

Scroll naar boven