Mark Rutte heeft extreem slecht nieuws voor Nederland

Mark Rutte gaat geld weggeven

Nog een paar dagen te gaan en dan is Mark Rutte officieel de langstzittende premier van Nederland. Op 2 augustus is het zo ver, dan streeft hij Ruud Lubbers (4.310 dagen) voorbij. Tegelijkertijd is Rutte niet van plan op korte termijn te stoppen: ”Ik heb de mooiste baan ter wereld.”

Dat het grootste gedeelte van de nationale bevolking het vertrouwen in de premier kwijt is, vindt hij niet erg: ”Daar heb ik mee leren leven”, om eraan toe te voegen dat hij het gevoel heeft ”pas halverwege” te zijn. Extreem slecht nieuws dus voor Nederland.

We gaan problemen oplossen

De minister-president is voorlopig dus niet van plan het bijltje erbij neer te gooien. ”Voor mij bepalend: heb ik de ideeën, de energie, de druipende mondhoeken op vrijdagochtend als de ministerraad begint: hup we gaan aan de slag, problemen oplossen. Zolang ik dat heb, wil ik graag doorgaan.”

Rutte noemt premier van Nederland zijn ”de mooiste baan ter wereld” en ”een ongelofelijke eer”. Hij is niet van plan het record te gaan vieren. Sterker nog: Rutte is op 2 augustus niet eens in Nederland.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven