Marechaussee arresteert vliegtuigpassagier om angstaanjagend dreigement

Marechaussee arresteert vliegtuigpassagier vanwege bizar dreigement

De Koninklijke Marechaussee heeft vanmorgen een 18-jarige landgenoot uit een vliegtuig getrokken. De man wordt verdacht van een zeer ernstig dreigement aan passagiers en bemanningsleden. Vlak voordat het toestel opsteeg in de richting van Kroatië kwam hij op het idee een foto van een neergestort vliegtuig via Airdrop te sturen.

De foto werd dus naar passagiers en bemanningsleden verstuurd. Toen een lid van het cabinepersoneel de inhoud van het lugubere kiekje zag, werd zonder aarzelen de marechaussee erbij geroepen. Zij hebben de verdachte daarop aangehouden.

Zerotolerance

Er is een onderzoek ingesteld naar de gebeurtenis. De marechaussee kan overduidelijk niet lachen om het icident. Volgens een woordvoerder wordt er een ”zerotolerancebeleid” gevoerd voor dergelijke foto’s. ”Ook als het om een grapje gaat is dit niet iets wat wij accepteren.”

Het vliegtuig zou om 06.55 uur verstrekken naar de Kroatische havenstad Zadar. Uiteindelijk liep de vertraging op tot een halfuurtje. Om 7.26 uur steeg het toestel op, zo kunnen we zien op flightradar.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven