Manager Mart Hoogkamer deelt tragisch nieuws

Manager Mart Hoogkamer deelt tragisch nieuws

Mart Hoogkamer was een van de grote namen die dit jaar zijn opwachting moest maken bij het populaire zangprogramma Beste Zangers. Volgens zijn manager heeft Mart zijn deelname ‘op het laatste moment’ moeten annuleren.

Gezondheid

Onlangs maakte Mart Hoogkamer op zijn Instagramkanaal bekend dat hij er helemaal doorheen zit en niet meer in staat is om op te treden.

Mart was emotioneel en schreef het volgende: ”Lieve mensen. Werk om te leven, leef niet om te werken. Dit vertelde mijn moeder altijd. Had ik maar geluisterd. De afgelopen tijd ben ik mezelf voorbij gelopen, door mijn grote passie om mensen te raken en te inspireren.”

”Nu blijkt dat ik mijn grenzen ben overgegaan. Dat het me allemaal teveel lijkt te worden waardoor ik recentelijk ook al verschillende optredens moest afzeggen.”

Burn-out

De populaire Leidenaar (25) is er echter nog erger aan toe dan gedacht werd. Volgens zijn manager heeft Mart te maken met een burn-out.

Hij moet op doktersadvies tenminste vijf weken volledige rust houden en mag niets uitvoeren. Mirjam de Raaff, de manager van Mart, noemt het een van de moeilijkste beslissingen die we dit jaar hebben gemaakt. ”Het is vreslijk voor Mart”, zo zegt ze.

Duncan doet wel mee

Mart zit er dus helemaal doorheen en we wensen hem ontzettend veel sterkte met zijn herstel. Iemand die metaal ook aan het eind van latijn is: Duncan Laurence.

De man heeft het woord inzinking bijna zelfstandig uitgevonden, en heeft er nu wederom last van. Tenminste, dat beweert hij op Instagram.

Manager Mart Hoogkamer maakt zeer heftig nieuws bekend

Een dag later werd duidelijk dat hij gewoon meedoet aan Beste Zangers. Dat kwam hem op flink wat kritiek te staan. Toch reisde hij vrolijk af naar Sevilla.

Een woordvoerder van AVROTROS wild er kort op reageren, en stelt dat er ‘niets anders bekend’ was dan dat Duncan heel graag mee wilde doen.

RTL Boulevard-verslaggever Aran Bade heeft echter andere vermoedens. Hij denkt dat het contractueel is vastgelegd en dat Duncan Laurence er niet onderuit kon komen.

Andere zangers

Naast Duncan Laurence doen ook Marco Bakker, Nick Schilder, Numidia, Douwe Bob, MEAU en Mell mee aan het nieuwe seizoen van Beste Zangers.

Scroll naar boven